Er zijn steeds meer mensen die thuis werken – of zelfs vanuit hun vakantiehuis aan het strand in de tropen. Doordat in de zakenwereld tegenwoordig bijna alles online geregeld wordt kunnen veel beroepen op die manier worden uitgeoefend. Er zijn echter ook een heleboel aspecten aan het hebben van een onderneming die nog net zo fysiek zijn als 50 jaar geleden. Een zzp’er die zijn hele business online regelt moet bijvoorbeeld nog steeds een vestigingsadres opgeven bij het inschrijven in het handelsregister van de KvK. Op dit adres zal hij (belangrijke) post ontvangen en voor veel ondernemers is het ook van belang dat ze op een vast telefoonnummer bereikbaar zijn.

Virtuele kantoorruimte kan oplossing bieden

Het is mogelijk om alle fysieke zaken van een onderneming te regelen door een virtuele kantoorruimte te huren bij Zakelijkhuren24.nl In dit blog geven we antwoord op veelgestelde vragen rondom het thema zoals: Wat is een virtueel kantoor precies? Wanneer is een virtuele kantoorruimte handig? Hoe kan Zakelijkhuren24.nl me helpen bij het runnen van mijn onderneming? Lees dus snel verder als u meer wilt weten over virtuele kantoorruimte.

Wat is een virtueel kantoor precies?

Een virtueel kantoor is een fysieke plek die aan meerdere ondernemers wordt verhuurd. U kunt er het vestigingsadres van uw onderneming van maken. Deze flexwerkruimte bevindt zich op een plek die gerund wordt door medewerkers van Zakelijkhuren24.nl. Daar wordt uw post ontvangen en heeft u een vaste telefoonaansluiting. U kunt dit adres vermelden op uw visitekaartje en gebruiken voor de contracten van uw werknemers. Het is mogelijk om, zelfs als u er zelf nooit bent, simpelweg het adres te gebruiken om uw post te ontvangen. Deze wordt doorgestuurd per email. Het telefoonnummer kunt u ook gebruiken door een telefonist aan te nemen en zo heeft u een lokaal nummer waarop uw klanten contact kunnen zoeken.

Wanneer is een virtuele kantoorruimte handig?

Een virtuele kantoorruimte kan uitkomst bieden in allerlei situaties. Het is bijvoorbeeld de beste manier voor zzp’ers en eenmansbedrijven die vanuit huis werken om hun privégegevens te beschermen. U kunt het vestigingsadres van uw onderneming namelijk inschrijven op het adres van het virtuele kantoor. Door een virtuele kantoorruimte te huren bij Zakelijkhuren24.nl heeft u een officieel adres van waaruit u zaken kunt doen, zelfs als u er zelf nooit bent. Virtuele kantoorruimte biedt een geweldige oplossing voor mensen die ver van hun werk wonen of vaak op reis zijn. Meestal is het de voordeligste en veiligste optie.

Virtuele kantoorruimte is niet duur en brengt weinig verplichtingen mee

Doordat er bijna geen vierkante meters worden bezet door uw virtuele kantoorruimte is het prijskaartje erg aantrekkelijk. U kunt al vanaf een paar tientjes per maand een virtuele kantoorruimte huren bij Zakelijkhuren24.nl. Daarnaast is het erg fijn dat u niet vast komt te zitten aan een langdurig huurcontract met de hoge prijs die bedrijven neertellen voor fysieke kantoorruimte. Op de locatie van uw virtuele kantoor zijn gedeelde voorzieningen aanwezig waardoor het bijvoorbeeld wel mogelijk is om er af en toe een belangrijke vergadering te houden. U kunt dus flink besparen in de kosten en veel flexibeler zijn als u vanuit een virtuele kantoorruimte werkt.

Met een virtuele kantoorruimte heeft u flexibiliteit en een goed aanzien

Van buitenaf kan niemand zien dat u gebruik maakt van een virtuele kantoorruimte omdat u wel gewoon een vestigingsadres heeft op een fysieke plek. U kunt kiezen uit een heleboel verschillende locaties en daardoor kunt u zich verzekeren van een plek die precies past bij uw wensen. U krijgt een lokaal telefoonnummer en postadres waardoor u geniet van de voordelen van een traditioneel kantoor. U hoeft de lasten echter niet te dragen. Met een virtuele kantoorruimte van Zakelijkhuren24.nl heeft u alleen nog een goede internetverbinding nodig om uw werk te doen. Daardoor kunt u zorgeloos thuiswerken en zo dagelijkse files vermijden. Of u neemt uw laptop mee op een wereldreis en runt uw bedrijf vanuit het paradijs. De mogelijkheden zijn eindeloos.