zakelijk inschrijfadres

Een inschrijfadres voor de KvK binnen 24 uur geregeld

Vestigingsadres KvK

Een vestigingsadres bij de KvK heeft u al vanaf 29 euro per maand

Zoals u wellicht zult weten, wordt bij inschrijving in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel zowel uw privéadres als uw vestigingsadres van u gevraagd. De eerste is gelijk aan uw woonadres en niet openbaar en de tweede is het adres waar u uw bedrijfsactiviteiten uitvoert. Deze is per definitie altijd openbaar.

Privéadressen van zzp’ers zijn sinds 1 januari 2022 niet meer openbaar, maar wanneer uw privéadres gelijk is aan uw vestigingsadres, heeft u op het gebied van privacy nog steeds niets gewonnen. Omdat het huren van een kantoorpand financieel vaak niet haalbaar is, kiest men steeds vaker voor een betaalbaar alternatief: het huren van een KvK vestigingsadres via Zakelijkhuren24.nl.

Genoemde tarieven zijn exclusief btw

Een overzicht van onze voordelige pakketten

Hieronder een overzicht van onze pakketten. Indien u meer bedrijven wil inschrijven dan is een korting mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.

Brons

Brons - per maand

49 euro per maand

> Betaling per maand (€ 49,-)
> Inschrijven op adres bij KvK
> Wekelijks post ontvangen
> Doorsturen van postscans is gratis
> 1 maand waarborgsom
> Locatie in Noord- of Zuid-Holland

Genoemde tarieven ex 21% btw
Goud

Goud - per 12 maanden

29 euro per maand

> Betaling per jaar (€ *348,-)
*Per jaar 240 euro goedkoper dan pakket brons

> Inschrijven op adres bij KvK
> Wekelijks post ontvangen
> Doorsturen van postscans is gratis
> Geen waarborgsom
> Locatie in Noord- of Zuid-Holland

Genoemde tarieven ex 21% btw
Zilver

Zilver - per 6 maanden

39 euro per maand

> Betaling per halfjaar (€ 234,-)
> Inschrijven op adres bij KvK
> Wekelijks post ontvangen
> Doorsturen van postscans is gratis
> Geen waarborgsom
> Locatie in Noord- of Zuid-Holland

Genoemde tarieven ex 21% btw

De beste manier om uw privéadres af te schermen

Het huren van een vestigingsadres voor de KvK is anno nu de makkelijkste manier om uw woonadres volledig te kunnen afschermen van de buitenwereld. Bij ons gebeurt dit volledig volgens de regels en de richtlijnen van de Kamer van Koophandel, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Hoe dit werkt? Wij bieden u een vestigingsadres voor de KvK, waarmee uw onderneming officieel op ons adres zal worden ingeschreven. U ontvangt daarvan een officieel huurcontract, welke u bij de Kamer van Koophandel kunt overleggen op het moment dat u uw onderneming wilt gaan inschrijven. Deze dienst is uitsluitend bedoeld voor bedrijven; particulieren kunnen hiervan geen gebruik maken.
virtueel kantoor

5000 +

Postscans sinds begin dit jaar

200 +

Tevreden klanten

99 %

Klanttevredenheid

3

Aantal locaties
coworkplace

De mogelijkheid om kantoorruimte met wifi te huren

Aan een vestigingsadres stelt de KvK enkele strikte vereisten. Zo moet het onder andere mogelijk zijn om uw werkzaamheden op die locatie uit te voeren. Om diezelfde reden is een postbusadres dan ook nooit voldoende. Wij zorgen ervoor dat u aan deze vereiste kunt voldoen, door u de optie te bieden een kantoorruimte inclusief wifi te huren.

Daar kunt u rustig alleen werken, of met uw collega’s vergaderen. U hoeft niet verplicht aanwezig te zijn op onze locatie, maar heeft daartoe wel de mogelijkheid. Het huurcontract van uw vestigingsadres voor de KvK, dat u reeds binnen 24 uur in uw bezit kunt hebben, neemt u mee naar uw inschrijfafspraak bij de Kamer van Koophandel.

Aanvraagformulier

Bedrijf aanmelden

U kunt uw bedrijf eenvoudig inschrijven door het onderstaande formulier in te vullen. Vervolgens nemen wij per e-mail contact met u op.

  Contactgegevens

  Pakketkeuze & Bedrijfsgegevens

  Staat het bedrijf op dit moment ingeschreven bij de Kamer van Koophandel?

  Selecteer hieronder de gewenste locatie

  Wat doet u precies? Omschrijf hier uw bedrijfsactiviteiten zo uitgebreid mogelijk.*

  Om spam inzendingen te voorkomen vragen we u onderstaande som uit te rekenen.*

  Inschrijving onder voorbehoud van WWFT-screening

  Frequently asked questions

  Veelgestelde vragen

  Jazeker. Het vestigingsadres geldt ook als uw zakelijke postadres en dus kunt u dit naar uw klanten en zakelijke relaties communiceren. Het is wel verstandig om hierbij aan te geven dat dit adres geen showroom of bezoekadres betreft, om zo te voorkomen dat mensen voor niets een bezoek brengen. 

  Met een vestigingsadres beschermt u uw privacy én vermijdt u hoge kosten die aan de huur van reguliere kantoorpanden zijn verbonden. Dankzij onze flexibiliteit loopt u minimaal financieel risico. Bovendien heeft u zelf geen omkijken naar schoonmaak en onderhoud én regelen wij de digitalisering van uw briefpost. Tot slot straalt ons adres ook extra vertrouwen en professionaliteit uit.

  Dat kan. In het buitenland woonachtige ondernemers vormen zelfs een groot deel van onze huurdersgroep. Met ons vestigingsadres kunt ook u zich bij de KvK inschrijven én post ontvangen. Net als voor in Nederland woonachtige ondernemers geldt dat u dient te beschikken over een vaste verblijfplaats.