zakelijk inschrijfadres

Een virtueel kantooradres binnen 24 uur opgezet

Zo kunt u uw KvK adres voordelig afschermen

Een KvK adres afschermen kan al vanaf 29 euro per maand

Sinds recent kunnen woonadressen van ondernemers in het handelsregister worden afgeschermd. Dit lost privacyproblemen voor een grote groep professionals op, maar voor lang niet allemaal. Een zzp’er of andere kleine ondernemer wiens woonadres hetzelfde is als het vestigingsadres, d.w.z. de plek waar de werkzaamheden plaatsvinden, kan zijn woonadres niet zomaar afschermen.

Het kunnen afschermen van het KvK adres is van belang, omdat openbaarheid ervan kan leiden tot onwenselijke situaties. Openbaarheid is weliswaar belangrijk, zodat iedereen weet met wie hij of zij zakendoet, maar de waarborging van de privacy komt daarmee in het geding. Zakelijkhuren24.nl biedt u een professionele oplossing om uw KvK adres te kunnen afschermen, waaraan diverse extra voordelen verbonden zijn.

Genoemde tarieven zijn exclusief btw

Een overzicht van onze voordelige pakketten

Hieronder een overzicht van onze pakketten. Indien u meer bedrijven wil inschrijven dan is een korting mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.

Brons

Brons - per maand

49 euro per maand

> Betaling per maand (€ 49,-)
> Inschrijven op adres bij KvK
> Wekelijks post ontvangen
> Doorsturen van postscans is gratis
> 1 maand waarborgsom
> Locatie in Noord- of Zuid-Holland

Genoemde tarieven ex 21% btw
Goud

Goud - 12 maanden

29 euro per maand

> Betaling per jaar (€ *348,-)
*Per jaar 240 euro goedkoper dan pakket brons

> Inschrijven op adres bij KvK
> Wekelijks post ontvangen
> Doorsturen van postscans is gratis
> Geen waarborgsom
> Locatie in Noord- of Zuid-Holland

Genoemde tarieven ex 21% btw
Zilver

Zilver - 6 maanden

39 euro per maand

> Betaling per halfjaar (€ 234,-)
> Inschrijven op adres bij KvK
> Wekelijks post ontvangen
> Doorsturen van postscans is gratis
> Geen waarborgsom
> Locatie in Noord- of Zuid-Holland

Genoemde tarieven ex 21% btw

Uw legale vestigingsadres vlot door ons geregeld

Door via onze professionele diensten uw KvK adres af te schermen, beschikt u over een legaal vestigingsadres voor uw onderneming. Dit betekent dat u zich bijvoorbeeld geen zorgen meer hoeft te maken over ongewenst bezoek aan de deur, maar ook geen ongewenste reclame in uw brievenbus ontvangt. Uw KvK adres afschermen doet u door bij ons een zakelijk inschrijfadres aan te vragen.

Men noemt dit ook wel het huren van een virtueel kantoor. Wij zorgen ervoor dat dit snel wordt geregeld. Wanneer u het contactformulier op onze website invult, doen wij u vervolgens per e-mail een aanvraagformulier toekomen. U ontvangt de getekende overeenkomst per e-mail en kunt hiermee direct naar de Kamer van Koophandel.
virtueel kantoor

5000 +

Postscans sinds begin dit jaar

200 +

Tevreden klanten

99 %

Klanttevredenheid

3

Aantal locaties
coworkplace

De mogelijkheid om op een fysieke locatie te werken

Wilt u uw KvK adres afschermen en bent u geïnteresseerd in een vestigingsadres, dan heeft u bij ons de keuze uit verschillende pakketten. Naast een maandpakket bestaat er zo ook een halfjaarpakket en een jaarpakket. Uiteraard kunt u rekenen op scherpe tarieven. De post die u op dit adres ontvangt, sturen wij wekelijks als postscans middels e-mail naar u toe.

Bovendien is uw zakelijke vestigingsadres een fysiek adres. Zakelijkhuren24.nl maakt het u mogelijk om voor bijvoorbeeld een dag of een dagdeel ook een kantoor inclusief wifi te huren, wederom tegen aantrekkelijke prijzen. Zo kunt u ook daadwerkelijk bij ons komen werken en vergaderen.

Aanvraagformulier

Bedrijf aanmelden

U kunt uw bedrijf eenvoudig inschrijven door het onderstaande formulier in te vullen. Vervolgens nemen wij per e-mail contact met u op.

  Contactgegevens

  Pakketkeuze & Bedrijfsgegevens

  Staat het bedrijf op dit moment ingeschreven bij de Kamer van Koophandel?

  Selecteer hieronder de gewenste locatie

  Wat doet u precies? Omschrijf hier uw bedrijfsactiviteiten zo uitgebreid mogelijk.*

  Om spam inzendingen te voorkomen vragen we u onderstaande som uit te rekenen.*

  Inschrijving onder voorbehoud van WWFT-screening

  Frequently asked questions

  Veelgestelde vragen

  Jazeker. U kunt het postadres van Zakelijkhuren24.nl onder andere gebruiken om op uw website te plaatsen en om op uw visitekaartjes te laten drukken. Geeft u hierbij wel duidelijk aan dat dit adres geen bezoekadres betreft.

  Om uw bedrijf in te kunnen schrijven, hebben wij uiteraard enkele gegevens van u nodig. Deze worden echter nooit aan derden gecommuniceerd. Een uitzondering hierop vormt een verzoek van overheid of justitie.

  Dat kan. Onze zakelijke vestigingsadressen worden zelfs veelvuldig gebruikt door ondernemers die in het buitenland wonen, maar in Nederland actief zijn als ondernemer en dus een vestigingsadres nodig hebben.