zakelijk inschrijfadres

Spoedservice mogelijk - Binnen 24 uur opgezet

Zakelijk postadres

U heeft bij ons al een zakelijk postadres vanaf 29 euro per maand

Een zakelijk postadres kan voor u als ondernemer om meerdere redenen interessant zijn. Wanneer u als zzp’er of eigenaar van een eenmanszaak vanuit huis werkt, vindt u het wellicht onwenselijk dat u uw woonadres voor uw zakelijke communicatie moet gebruiken. Bovendien loopt u het risico dat zakelijke contacten bij u aan de deur verschijnen. Dat is al helemaal niet prettig wanneer u een geschil met iemand heeft.

Bovendien ontvangt u alle zakelijk gerelateerde reclame op uw huisadres. Wilt u privé en werk beter van elkaar gescheiden houden? Dan kiest u voor een zakelijk postadres. Wij sturen uw poststukken iedere week door. Wanneer u het adres aan de Kamer van Koophandel doorgeeft, wordt uw woonadres afgeschermd.

Genoemde tarieven zijn exclusief btw

Een overzicht van onze voordelige pakketten

Hieronder een overzicht van onze pakketten. Indien u meer bedrijven wil inschrijven dan is een korting mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.

Brons

Brons - per maand

49 euro per maand

> Betaling per maand (€ 49,-)
> Inschrijven op adres bij KvK
> Wekelijks post ontvangen
> Doorsturen van postscans is gratis
> 1 maand waarborgsom
> Locatie in Noord- of Zuid-Holland

Genoemde tarieven ex 21% btw
Goud

Goud - per 12 maanden

29 euro per maand

> Betaling per jaar (€ *348,-)
*Per jaar 240 euro goedkoper dan pakket brons

> Inschrijven op adres bij KvK
> Wekelijks post ontvangen
> Doorsturen van postscans is gratis
> Geen waarborgsom
> Locatie in Noord- of Zuid-Holland

Genoemde tarieven ex 21% btw
Zilver

Zilver - per 6 maanden

39 euro per maand

> Betaling per halfjaar (€ 234,-)
> Inschrijven op adres bij KvK
> Wekelijks post ontvangen
> Doorsturen van postscans is gratis
> Geen waarborgsom
> Locatie in Noord- of Zuid-Holland

Genoemde tarieven ex 21% btw

Onze pakketten: online en binnen 24 uur af te sluiten

Een zakelijk postadres is een verstandige keuze voor startende ondernemers, maar ook wanneer uw bedrijf al enige tijd bestaat. U kunt de adresgegevens via officiële kanalen naar klanten en zakelijke contacten communiceren, bijvoorbeeld via uw website, op visitekaartjes en op briefpapier. Zakelijkhuren24.nl biedt u verschillende mogelijkheden, namelijk een maandpakket, een halfjaarpakket en een jaarpakket.

Dankzij onze flexibiliteit kunt u altijd het pakket kiezen dat op het betreffende moment het beste bij uw onderneming past, waardoor u minimale financiële risico’s loopt. Elk pakket is geheel online en binnen 24 uur af te sluiten. De aanvraagprocedure is eenvoudig en start wanneer u het aanvraagformulier op onze website invult.
virtueel kantoor

5000 +

Postscans sinds begin dit jaar

200 +

Tevreden klanten

99 %

Klanttevredenheid

3

Aantal locaties
coworkplace

Een adres dat aan alle vereisten van de KvK voldoet

Een zakelijk postadres dat u via ons regelt, kunt u ook gebruiken voor het inschrijven van uw bedrijf bij de Kamer van Koophandel. Om goedkeuring van de KvK te krijgen, dient elk vestigingsadres aan enkele voorwaarden te voldoen. De belangrijkste daarvan is dat u er daadwerkelijk bedrijfsactiviteiten kunt uitvoeren.

Zakelijkhuren24.nl maakt het u mogelijk om een kantoor inclusief wifi te huren. U kunt er rustig alleen werken, of met uw collega’s vergaderen. U beschikt dus eigenlijk over een zakelijk postadres en een flexibele werkplek in één. Onze huurcontracten voldoen aan alle geldende eisen, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken en u op uw core business kunt richten.

Aanvraagformulier

Bedrijf aanmelden

U kunt uw bedrijf eenvoudig inschrijven door het onderstaande formulier in te vullen. Vervolgens nemen wij per e-mail contact met u op.

  Contactgegevens

  Pakketkeuze & Bedrijfsgegevens

  Staat het bedrijf op dit moment ingeschreven bij de Kamer van Koophandel?

  Selecteer hieronder de gewenste locatie

  Wat doet u precies? Omschrijf hier uw bedrijfsactiviteiten zo uitgebreid mogelijk.*

  Om spam inzendingen te voorkomen vragen we u onderstaande som uit te rekenen.*

  Inschrijving onder voorbehoud van WWFT-screening

  Frequently asked questions

  Veelgestelde vragen

  Wij accepteren bedrijven van elke rechtsvorm. Vrijwel alle soorten bedrijven kunnen bij ons worden ingeschreven, tenzij deze actief zijn binnen de erotische industrie, verdovende middelen of een tak die hiermee verband houdt.

  Nee, dat is niet nodig. Ook wanneer u in het buitenland woonachtig bent, kunt u een zakelijk postadres via Zakelijkhuren24.nl krijgen. De voorwaarde is hierbij wel dat u over een vaste verblijfplaats beschikt.

  Ja, dat kan. Wanneer u bij ons meerdere bedrijven inschrijft, kunt u zelfs rekenen op nóg aantrekkelijkere tarieven. Wilt u meer weten, neemt u dan contact met ons op.