zakelijk inschrijfadres

Spoedservice mogelijk - Binnen 24 uur opgezet

Uw virtual office in Amsterdam

De kosten voor de huur van een regulier kantoorpand gaan momenteel door het dak. Bent u als ondernemer op zoek naar een alternatief? Dan biedt Zakelijkhuren24.nl met zijn virtual office in Amsterdam een interessante oplossing. Een virtueel kantoor in onze hoofdstad kan net als ieder ander kantooradres in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel als inschrijfadres dienstdoen. Tegelijkertijd voorkomt u dat u maandelijks een hoog bedrag aan de huur van een regulier pand kwijt bent. Indien gewenst kunt u -tegen een aantrekkelijke meerprijs- daadwerkelijk gebruikmaken van onze kantoorruimtes.

Genoemde tarieven zijn exclusief btw

Een overzicht van onze voordelige pakketten

Hieronder een overzicht van onze pakketten. Indien u meer bedrijven wil inschrijven dan is een korting mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.

Brons

Brons - per maand

49 euro per maand

> Betaling per maand (€ 49,-)
> Inschrijven op adres bij KvK
> Wekelijks post ontvangen
> Doorsturen van postscans is gratis
> 1 maand waarborgsom
> Locatie in Noord- of Zuid-Holland

Genoemde tarieven ex 21% btw
Goud

Goud - per 12 maanden

29 euro per maand

> Betaling per jaar (€ *348,-)
*Per jaar 240 euro goedkoper dan pakket brons

> Inschrijven op adres bij KvK
> Wekelijks post ontvangen
> Doorsturen van postscans is gratis
> Geen waarborgsom
> Locatie in Noord- of Zuid-Holland

Genoemde tarieven ex 21% btw
Zilver

Zilver - per 6 maanden

39 euro per maand

> Betaling per halfjaar (€ 234,-)
> Inschrijven op adres bij KvK
> Wekelijks post ontvangen
> Doorsturen van postscans is gratis
> Geen waarborgsom
> Locatie in Noord- of Zuid-Holland

Genoemde tarieven ex 21% btw

Op locatie werken of vergaderen wanneer u wenst

Een inschrijfadres voor de Kamer van Koophandel dient aan diverse vereisten te voldoen. Eén van die vereisten is het daadwerkelijk kunnen uitvoeren van uw werkzaamheden op het door u opgegeven adres. Wenst u uw privéadres af te kunnen schermen voor de buitenwereld? Dan is een virtual office in Amsterdam de ideale oplossing. Wilt u in ons pand werken of vergaderen? Online is een kantoorruimte in een mum van tijd gereserveerd. U beschikt er over alle gemakken van een gewoon kantoor, waaronder uiteraard een betrouwbare wifiverbinding.

Minimale financiële risico’s bij het huren van een virtual office in Amsterdam
Bij Zakelijkhuren24.nl werken we met heldere huurcontracten die voor u minimale financiële risico’s met zich meebrengen. Omdat onze huurmogelijkheden erg flexibel zijn, zit u niet onnodig lang aan uw contract vast. Een prettig gegeven voor de momenten waarop het onverhoopt eens wat minder meezit.
virtueel kantoor

5000 +

Postscans sinds begin dit jaar

200 +

Tevreden klanten

99 %

Klanttevredenheid

3

Aantal locaties
coworkplace

Drie voordelige pakketten

Zakelijkhuren24.nl biedt u de keuze uit drie voordelige pakketten: brons, zilver en goud. Deze betreffen een huurtermijn van respectievelijk een maand, een half jaar en een jaar. Het afsluiten van een jaarabonnement levert u de laagste maandlasten op, te weten 29 euro per maand exclusief btw. Bovendien betaalt u voor het zilveren en het gouden huurpakket geen waarborgsom. De verdere voorwaarden zijn voor alle drie de pakketten hetzelfde.

Postscans

Kiest u voor een virtual office in Amsterdam als zakelijk inschrijfadres voor de KvK? Dan ontvangt u op dat adres voortaan ook uw poststukken. Wij denken graag met u mee en willen voorkomen dat u enkel voor het ophalen van uw post de reis naar ons virtuele kantoor in de hoofdstad moet maken. Daarom biedt Zakelijkhuren24.nl al zijn huurpakketten inclusief postservice aan. Deze service houdt in dat wij uw poststukken inscannen en iedere week doorsturen naar het door u aan ons opgegeven e-mailadres.

Uw inschrijving in enkele stappen geregeld

Wilt u over een virtual office in Amsterdam kunnen beschikken? De inschrijving bij Zakelijkhuren24.nl geschiedt in slechts enkele stappen. Hierdoor kan uw zakelijk inschrijfadres al binnen 24 uur gerealiseerd zijn. Via onze website kunt u zich direct aanmelden om in aanmerking te komen voor het adres. Wij hebben enkele bedrijfsgegevens en een omschrijving van uw bedrijfsactiviteiten nodig om te beoordelen of u klant bij ons kunt worden. Ook is een identificatie noodzakelijk. Wanneer deze stappen zijn doorlopen, doen we u het voorlopig huurcontract alsmede de factuur toekomen. Zodra u de betaling heeft voldaan, sturen wij u direct de definitieve huurbevestiging van uw virtual office in Amsterdam.

 

Aanvraagformulier

Bedrijf aanmelden

U kunt uw bedrijf eenvoudig inschrijven door het onderstaande formulier in te vullen. Vervolgens nemen wij per e-mail contact met u op.

  Contactgegevens

  Pakketkeuze & Bedrijfsgegevens

  Staat het bedrijf op dit moment ingeschreven bij de Kamer van Koophandel?

  Selecteer hieronder de gewenste locatie

  Wat doet u precies? Omschrijf hier uw bedrijfsactiviteiten zo uitgebreid mogelijk.*

  Om spam inzendingen te voorkomen vragen we u onderstaande som uit te rekenen.*

  Inschrijving onder voorbehoud van WWFT-screening

  Frequently asked questions

  Veelgestelde vragen

  Een virtueel kantoor is een kantoor waarvan u het adres kunt gebruiken als inschrijfadres bij de Kamer van Koophandel. Dit doet u bijvoorbeeld om uw privéadres te kunnen afschermen. Tevens is het mogelijk om op een virtueel kantoor fysieke ruimte tegen een scherpe meerprijs te huren. Op locatie werken behoort dus eveneens tot de mogelijkheden.

  Aan het huren van een virtueel kantoor in de hoofdstad zijn diverse voordelen verbonden. Zo schermt u er uw privéadres mee af en geeft u uw onderneming een professionelere uitstraling. Ook wordt alle post naar uw kantooradres gestuurd. Deze wordt tweewekelijks naar u verstuurd.

  Zakelijkhuren24.nl accepteert bedrijven van iedere rechtsvorm. Wel wordt er gecontroleerd op de aard van de bedrijfstak waarbinnen u werkzaam bent. Zo kunnen wij bijvoorbeeld professionals binnen de erotische industrie niet toelaten.