zakelijk inschrijfadres

Spoedservice mogelijk - Binnen 24 uur opgezet

Uw KvK postadres wijzigen

Het is om verschillende redenen, waaronder uw zakelijke aansprakelijkheid, essentieel dat de Kamer van Koophandel over het juiste adres van uw onderneming beschikt. Uw inschrijfadres wordt opgenomen in het Handelsregister en daardoor publiek; eenieder die dit wenst, kan zo over uw adres beschikken. Is uw KvK postadres, ook wel KvK inschrijfadres genoemd, tevens uw woonadres? Dit kan implicaties hebben voor uw privacy. Wilt u dit voorkomen of oplossen? Dan kunt u uw KvK postadres wijzigen in een zakelijk kantooradres.

Genoemde tarieven zijn exclusief btw

Een overzicht van onze voordelige pakketten

Hieronder een overzicht van onze pakketten. Indien u meer bedrijven wil inschrijven dan is een korting mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.

Brons

Brons - per maand

49 euro per maand

> Betaling per maand (€ 49,-)
> Inschrijven op adres bij KvK
> Wekelijks post ontvangen
> Doorsturen van postscans is gratis
> 1 maand waarborgsom
> Locatie in Noord- of Zuid-Holland

Genoemde tarieven ex 21% btw
Goud

Goud - per 12 maanden

29 euro per maand

> Betaling per jaar (€ *348,-)
*Per jaar 240 euro goedkoper dan pakket brons

> Inschrijven op adres bij KvK
> Wekelijks post ontvangen
> Doorsturen van postscans is gratis
> Geen waarborgsom
> Locatie in Noord- of Zuid-Holland

Genoemde tarieven ex 21% btw
Zilver

Zilver - per 6 maanden

39 euro per maand

> Betaling per halfjaar (€ 234,-)
> Inschrijven op adres bij KvK
> Wekelijks post ontvangen
> Doorsturen van postscans is gratis
> Geen waarborgsom
> Locatie in Noord- of Zuid-Holland

Genoemde tarieven ex 21% btw

Uw privéadres afschermen

Wanneer u als ondernemer vanuit huis werkt, werkt u op dezelfde plek waar ook uw privéleven zich afspeelt. Dat kan verschillende voordelen hebben, zoals het gemakkelijker combineren van uw werk met privétaken, geen hoge huur voor een kantoorpand hoeven te betalen en geen reistijd. Toch heeft dit ook een minder aangename kant. Uw woonadres is namelijk openbaar, wat betekent dat klanten, leveranciers en andere zakelijke contacten u op deze manier kunnen benaderen. Dat kan ongewenste situaties opleveren. Door uw KvK postadres te wijzigen, schermt u uw privéadres af.
virtueel kantoor

5000 +

Postscans sinds begin dit jaar

200 +

Tevreden klanten

99 %

Klanttevredenheid

3

Aantal locaties
coworkplace

Een professionelere uitstraling met een zakelijk inschrijfadres

Kiest u voor een KvK postadres van Zakelijkhuren24.nl? Dit betreft een zeer representatief fysiek adres dat uw onderneming een professionelere uitstraling zal geven. Klanten en zakenpartners krijgen zo nog meer vertrouwen in uw onderneming. U kunt dit adres voor al uw communicatie gebruiken. Denkt u bijvoorbeeld aan visitekaartjes en de adresvermelding op uw website.

Overige voordelen van het wijzigen van uw KvK postadres

Besluit u uw KvK postadres te wijzigen en in plaats van uw woonadres het zakelijk inschrijfadres van Zakelijkhuren24.nl te gebruiken? Behalve een betere bescherming van uw privacy en een professionelere uitstraling levert u dit nog enkele andere voordelen op. Zo kunt u een fysieke kantoorruimte huren wanneer u daar behoefte aan heeft. Uw KvK postadres is dus een postadres en werkadres in één. Bovendien biedt Zakelijkhuren24.nl u tevens gratis postservice aan. Dit houdt in dat wij uw binnenkomende post zorgvuldig scannen en iedere week per e-mail naar u doorsturen.

Maand-, halfjaar- of jaarabonnement

Bij Zakelijkhuren24.nl heeft u de keuze uit drie abonnementen: brons, zilver en goud. Het bronzen pakket betreft het maandpakket en is de enige van de drie opties waarbij een maand waarborgsom wordt gevraagd. Het zilveren en gouden pakket betreffen respectievelijk het halfjaar- en het jaarabonnement. Behalve de prijs bestaan er geen verschillen in voorwaarden tussen de drie pakketten. Het jaarabonnement levert u omgerekend de laagste maandlasten op.

Het doorgeven van uw adreswijziging

De Kamer van Koophandel ontvangt van iedere gemeente de adreswijzigingen van privéadressen. Wanneer uw zakelijke inschrijfadres verandert, dient u dit zelf binnen een week door te geven. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Om uw KvK postadres te wijzigen, heeft u voldoende aan de huurovereenkomst die u van Zakelijkhuren24.nl ontvangt. Bent u een nieuwe ondernemer en had u nog geen KvK inschrijfadres? Ook dan is onze huurovereenkomst voldoende om een zakelijk inschrijfadres oftewel KvK postadres vast te leggen.

Frequently asked questions

Veelgestelde vragen

Bedrijven van iedere rechtsvorm kunnen hun KvK postadres wijzigen door voor een zakelijk inschrijfadres van Zakelijkhuren24.nl te kiezen. Wel hanteren wij enkele uitzonderingen. Zo kunnen ondernemingen die werkzaam zijn binnen de erotische industrie of de handel in verdovende middelen geen KvK postadres bij ons aanvragen.

Jazeker. Het is niet nodig dat u over een Nederlands woonadres beschikt om bij ons een KvK inschrijfadres aan te vragen. Voorwaarde is wel dat uw adres een vaste verblijfsplaats betreft. Dit geldt ook voor ondernemers die in Nederland woonachtig zijn.

Wanneer u over een zakelijk inschrijfadres van Zakelijkhuren24.nl beschikt, kunt u dit adres gebruiken voor al uw communicatie: op visitekaartjes, briefpapier, maar ook op uw website. Geeft u daarbij wel nadrukkelijk aan dat dit adres een postadres en geen bezoekadres betreft.

Aanvraagformulier

Bedrijf aanmelden

U kunt uw bedrijf eenvoudig inschrijven door het onderstaande formulier in te vullen. Vervolgens nemen wij per e-mail contact met u op.

  Contactgegevens

  Pakketkeuze & Bedrijfsgegevens

  Staat het bedrijf op dit moment ingeschreven bij de Kamer van Koophandel?

  Selecteer hieronder de gewenste locatie

  Wat doet u precies? Omschrijf hier uw bedrijfsactiviteiten zo uitgebreid mogelijk.*

  Om spam inzendingen te voorkomen vragen we u onderstaande som uit te rekenen.*

  Inschrijving onder voorbehoud van WWFT-screening