zakelijk inschrijfadres

Spoedservice mogelijk - Binnen 24 uur opgezet

Een virtueel kantoor in Amsterdam

Heeft u als ondernemer behoefte aan flexibiliteit? Een virtueel kantoor in Amsterdam is daar het antwoord op. Met de beschikking over een kantoorruimte van Zakelijkhuren24.nl in de bruisende hoofdstad doet u zaken op de manier die u wilt. Onze locatie is geschikt voor ondernemers uit de meest uiteenlopende branches en is ook nog eens een stuk voordeliger dan het huren van een regulier kantoorpand, waarvan de prijzen -zeker tegenwoordig- de pan uitrijzen. Een virtueel kantoor in Amsterdam regelt u bij Zakelijkhuren24.nl snel en tegen een scherp tarief.

Genoemde tarieven zijn exclusief btw

Een overzicht van onze voordelige pakketten

Hieronder een overzicht van onze pakketten. Indien u meer bedrijven wil inschrijven dan is een korting mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.

Brons

Brons - per maand

49 euro per maand

> Betaling per maand (€ 49,-)
> Inschrijven op adres bij KvK
> Wekelijks post ontvangen
> Doorsturen van postscans is gratis
> 1 maand waarborgsom
> Locatie in Noord- of Zuid-Holland

Genoemde tarieven ex 21% btw
Goud

Goud - per 12 maanden

29 euro per maand

> Betaling per jaar (€ *348,-)
*Per jaar 240 euro goedkoper dan pakket brons

> Inschrijven op adres bij KvK
> Wekelijks post ontvangen
> Doorsturen van postscans is gratis
> Geen waarborgsom
> Locatie in Noord- of Zuid-Holland

Genoemde tarieven ex 21% btw
Zilver

Zilver - per 6 maanden

39 euro per maand

> Betaling per halfjaar (€ 234,-)
> Inschrijven op adres bij KvK
> Wekelijks post ontvangen
> Doorsturen van postscans is gratis
> Geen waarborgsom
> Locatie in Noord- of Zuid-Holland

Genoemde tarieven ex 21% btw

Werken conform de KvK richtlijnen

Kiest u voor een virtueel kantoor in Amsterdam? Dan beschikt u direct over een zakelijk adres dat voor inschrijving bij de Kamer van Koophandel kan worden gebruikt. Het kantoor van Zakelijkhuren24.nl betreft een fysiek adres waarnaar ook uw post wordt verstuurd. Indien gewenst kunt u tegen een scherpe meerprijs zelfs gebruikmaken van een fysieke werkplek. Dit is een belangrijke vereiste van de Kamer van Koophandel, die stelt dat er op een zakelijk inschrijfadres daadwerkelijk werkzaamheden uitgevoerd moeten kunnen worden. De huur is inclusief postservice, wat inhoudt dat wij uw poststukken wekelijks naar u versturen.
virtueel kantoor

5000 +

Postscans sinds begin dit jaar

200 +

Tevreden klanten

99 %

Klanttevredenheid

3

Aantal locaties
coworkplace

Virtual office

Met een virtueel kantoor in Amsterdam, ook wel eens met de Engelse term virtual office aangeduid, bouwt u verder aan de professionele uitstraling van uw onderneming. Niet alleen de verbetering van uw bedrijfsimago is een belangrijk voordeel; veel ondernemers noemen in de eerste plaats het beter gescheiden kunnen houden van werk en privé als grootste pluspunt. Klanten en zakenpartners hoeft u niet meer op uw woonadres te ontvangen. Zo wordt thuis weer écht thuis. Zakelijkhuren24.nl denkt graag met u als ondernemer mee en draagt flexibiliteit daarom hoog in het vaandel. Bij ons heeft u de keuze uit drie verschillende pakketten: brons, zilver en goud. Dit betreffen respectievelijk een maand-, halfjaar- en jaarabonnement. Kiest u voor die laatste, dan bent u het goedkoopst uit. U betaalt voor uw virtuele kantoorruimte in Amsterdam dan slechts 29 euro per maand exclusief btw.

Uw kantoorruime binnen een mum van tijd geregeld

Bent u geïnteresseerd in een virtueel kantoor in Amsterdam? Bij ons doorloopt u een eenvoudige aanvraagprocedure die vaak binnen reeds 24 uur kan worden afgerond. Wanneer u op de button ‘bedrijf aanmelden’ klikt, wordt u doorgestuurd naar de pagina waar het aanvraagformulier voor u klaarstaat. Zodra u het formulier naar ons heeft verstuurd, nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op. U ontvangt van ons te allen tijde eerst een voorlopige overeenkomst. Wanneer u deze digitaal heeft ondertekend en de factuur heeft voldoen, doen we u direct het definitieve huurcontract toekomen. Dit document kunt u gebruiken voor inschrijving bij de Kamer van Koophandel.

Voor ondernemers in binnen- en buitenland

Kiest u voor een virtueel kantoor in de omgeving van Amsterdam, dan is werken op afstand de basis. Werken op afstand kunt u thuis, maar in principe vanuit elke locatie ter wereld doen. Bent u in het buitenland woonachtig? Ook dan is een virtueel kantoor in Amsterdam voor u een slimme oplossing. Zodra u daadwerkelijk gebruik wilt maken van onze fysieke kantoorruimte, reserveert u deze telefonisch of per e-mail.

Aanvraagformulier

Bedrijf aanmelden

U kunt uw bedrijf eenvoudig inschrijven door het onderstaande formulier in te vullen. Vervolgens nemen wij per e-mail contact met u op.

  Contactgegevens

  Pakketkeuze & Bedrijfsgegevens

  Staat het bedrijf op dit moment ingeschreven bij de Kamer van Koophandel?

  Selecteer hieronder de gewenste locatie

  Wat doet u precies? Omschrijf hier uw bedrijfsactiviteiten zo uitgebreid mogelijk.*

  Om spam inzendingen te voorkomen vragen we u onderstaande som uit te rekenen.*

  Inschrijving onder voorbehoud van WWFT-screening

  Frequently asked questions

  Veelgestelde vragen

  Bij Zakelijkhuren24.nl heeft u de keuze uit drie verschillende pakketten: een maandpakket, een halfjaarpakket en een jaarpakket. Enkel in het geval van een maandpakket betaalt u een waarborgsom van een maand.

  Verschijnt er een deurwaarder op het adres van ons kantoorpand en bent u op dat moment niet aanwezig? Onze medewerker zal dit aan de deurwaarder kenbaar maken. Eventueel kunnen wij relevante documenten in ontvangst nemen en deze met de overige poststukken die we tweewekelijks doorsturen, naar u e-mailen.

  Gebruikt u het ons adres als zakelijk inschrijfadres, dan zult u daar ook uw poststukken ontvangen. Alhoewel de meeste correspondentie vandaag de dag digitaal verloopt, zal iedere ondernemer nog fysieke post blijven ontvangen. Wij behandelen deze discreet en scannen alle binnenkomende post voor u in. Iedere week sturen wij dit door naar het e-mailadres dat u aan ons heeft opgegeven. Zo hoeft u zelf niet op ons kantoor langs te komen om uw post op te halen.