zakelijk inschrijfadres

Met spoed inschrijven? Dat kan binnen 24 uur!

Vestigingsadres Kamer van Koophandel

Een inschrijfadres bij de KvK kan al vanaf 29 euro per maand

Wanneer u ondernemer bent, is een inschrijving in de Kamer van Koophandel (KvK) verplicht. Andere bedrijven kunnen u zo controleren, maar andersom is dit uiteraard ook het geval. Voor een inschrijving is het noodzakelijk enkele gegevens, zoals de bedrijfsnaam en adresgegevens te verstrekken. Deze basisgegevens zijn openbaar.

Vindt u het een onprettig idee om uw woonadres te moeten opgeven, maar beschikt u niet over een andere fysieke werkplek? Bij Zakelijkhuren24.nl bent u dan aan het juiste adres voor een inschrijfadres voor de KvK. Vaak, maar zeker niet uitsluitend, maken startende bedrijven hiervan gebruik. Een inschrijfadres voor de KvK beschermt uw privacy en zorgt tegelijkertijd voor een professionelere uitstraling van uw onderneming.

Genoemde tarieven zijn exclusief btw

Een overzicht van onze voordelige pakketten

Hieronder een overzicht van onze pakketten. Indien u meer bedrijven wil inschrijven dan is een korting mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.

Brons

Brons - per maand

49 euro per maand

> Betaling per maand (€ 49,-)
> Inschrijven op adres bij KvK
> Wekelijks post ontvangen
> Doorsturen van postscans is gratis
> 1 maand waarborgsom
> Locatie in Noord- of Zuid-Holland

Genoemde tarieven ex 21% btw
Goud

Goud - 12 maanden

29 euro per maand

> Betaling per jaar (€ *348,-)
*Per jaar 240 euro goedkoper dan pakket brons

> Inschrijven op adres bij KvK
> Wekelijks post ontvangen
> Doorsturen van postscans is gratis
> Geen waarborgsom
> Locatie in Noord- of Zuid-Holland

Genoemde tarieven ex 21% btw
Zilver

Zilver - 6 maanden

39 euro per maand

> Betaling per halfjaar (€ 234,-)
> Inschrijven op adres bij KvK
> Wekelijks post ontvangen
> Doorsturen van postscans is gratis
> Geen waarborgsom
> Locatie in Noord- of Zuid-Holland

Genoemde tarieven ex 21% btw

Inschrijfadres, postadres en flexibele werkplek

Het realiseren van een inschrijfadres voor de KvK betekent ook dat u over een adres zult beschikken dat u voor uw website, briefpapier en visitekaartjes kunt gebruiken. Het adres fungeert dus eveneens als goedkoop postadres.

Een van de belangrijkste voorwaarden van de Kamer van Koophandel dat aan het adres wordt gesteld dat u bij inschrijving opgeeft, is dat u er werkzaamheden uitvoert of kunt uitvoeren. Ook hierin faciliteert Zakelijkhuren24.nl u door u de mogelijkheid te bieden een bureau en wifi te huren. Voor een dagdeel, maar ook voor een hele dag. Zo biedt het inschrijfadres voor de KvK u ook nog eens een flexibele werkplek dat aan de richtlijnen voldoet.
virtueel kantoor

5000 +

Postscans sinds begin dit jaar

200 +

Tevreden klanten

99 %

Klanttevredenheid

3

Aantal locaties
coworkplace

Digitalisering van uw poststukken door Zakelijkhuren24.nl

Wilt u via Zakelijkhuren24.nl een inschrijfadres voor de KvK realiseren? Dit kunnen we binnen reeds 24 uur voor u realiseren. Zodra de aanvraag is afgerond, kunt u direct met het adres naar de Kamer van Koophandel en het aan uw contacten verstrekken.

Zij zullen hun schriftelijke correspondentie voortaan naar dit adres verzenden, waarna het door ons wordt verwerkt tot postscans. Deze kunnen wij wekelijks per e-mail naar u toesturen. Zo beschikt u, waar u ook bent, altijd over de digitale versie van uw poststukken en kunt u deze direct beantwoorden. Een inschrijfadres kunt u bij ons aanvragen voor de duur van een maand, een half jaar of een jaar.

Aanvraagformulier

Bedrijf aanmelden

U kunt uw bedrijf eenvoudig inschrijven door het onderstaande formulier in te vullen. Vervolgens nemen wij per e-mail contact met u op.

  Contactgegevens

  Pakketkeuze & Bedrijfsgegevens

  Staat het bedrijf op dit moment ingeschreven bij de Kamer van Koophandel?

  Selecteer hieronder de gewenste locatie

  Wat doet u precies? Omschrijf hier uw bedrijfsactiviteiten zo uitgebreid mogelijk.*

  Om spam inzendingen te voorkomen vragen we u onderstaande som uit te rekenen.*

  Inschrijving onder voorbehoud van WWFT-screening

  Frequently asked questions

  Veelgestelde vragen

  Alhoewel de twee vaak door elkaar worden gebruikt, bestaat er een belangrijk verschil tussen een zakelijk inschrijfadres en een zakelijk postadres. De laatstgenoemde kunt u enkel als correspondentieadres gebruiken, terwijl een zakelijk inschrijfadres ook aan de vereisten voor inschrijving bij de Kamer van Koophandel voldoet.

  Ja, dit is zeker mogelijk en biedt u zelfs financieel voordeel. Wilt u meer weten over de tarieven, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

  Voor de inschrijving van uw bedrijf bij Zakelijkhuren24.nl hebben wij enkele gegevens, waaronder uw privéadres van u nodig. Deze gegevens worden alleen voor de registratie gebruikt en delen wij niet met andere partijen. Een uitzondering hierop maken we wanneer de overheid of justitie hiernaar vraagt.