zakelijk inschrijfadres

Regel binnen 24 uur een inschrijfadres

Zakelijk inschrijfadres

Registreer uw zakelijke inschrijfadres vanaf (omgerekend) 29 euro per maand

Wanneer u een nieuwe ondernemer bent, heeft u een hoop dingen aan uw hoofd. Eén van de zaken waarover u dient te beslissen, is de vraag of u vanuit huis of vanuit een kantoor- of bedrijfspand wilt gaan werken. Gezien de alsmaar stijgende huurprijzen wordt dat laatste voor steeds minder ondernemers haalbaar.

Terwijl u met het werken vanuit huis en het inschrijven van uw onderneming in het Handelsregister onder uw woonadres met de nodige risico’s voor uw privacy gepaard gaat. Om de nadelen van deze beide opties te vermijden, kiest u voor een zakelijk inschrijfadres. U schrijft uw onderneming op het adres van Zakelijkhuren24.nl in, waarna deze hier formeel gevestigd zal zijn.

Genoemde tarieven zijn exclusief btw

Een overzicht van onze voordelige pakketten

Hieronder een overzicht van onze pakketten. Indien u meer bedrijven wil inschrijven dan is een korting mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.

Brons

Brons - per maand

49 euro per maand

> Betaling per maand (€ 49,-)
> Inschrijven op adres bij KvK
> Wekelijks post ontvangen
> Doorsturen van postscans is gratis
> 1 maand waarborgsom
> Locatie in Noord- of Zuid-Holland

Genoemde tarieven ex 21% btw
Goud

Goud - per 12 maanden

29 euro per maand

> Betaling per jaar (€ *348,-)
*Per jaar 240 euro goedkoper dan pakket brons

> Inschrijven op adres bij KvK
> Wekelijks post ontvangen
> Doorsturen van postscans is gratis
> Geen waarborgsom
> Locatie in Noord- of Zuid-Holland

Genoemde tarieven ex 21% btw
Zilver

Zilver - per 6 maanden

39 euro per maand

> Betaling per halfjaar (€ 234,-)
> Inschrijven op adres bij KvK
> Wekelijks post ontvangen
> Doorsturen van postscans is gratis
> Geen waarborgsom
> Locatie in Noord- of Zuid-Holland

Genoemde tarieven ex 21% btw

De mogelijkheid om een kantoorruimte te huren

Het huurcontract kunt u aan de KvK overleggen om aan te tonen dat u over een fysieke werkplek beschikt. Dit is namelijk een van de voorwaarden. Overigens hoeft u niet per definitie op uw zakelijke inschrijfadres aanwezig te zijn. U kunt gewoon vanuit huis blijven werken, zoals u voorheen ook deed.

Echter bieden wij u wel de mogelijkheid om bij ons op kantoor te komen werken of vergaderen. Tegen scherpe tarieven kunt u voor een dag of dagdeel een kantoorruimte huren. U heeft dan ook de beschikking over wifi. Daarnaast profiteert u van onze digitale postservice, wat inhoudt dat we de voor u bestemde post digitaliseren en iedere week per postscan naar u toe sturen.
virtueel kantoor

5000 +

Postscans sinds begin dit jaar

200 +

Tevreden klanten

99 %

Klanttevredenheid

3

Aantal locaties
coworkplace

Voor jonge bedrijven én ondernemers in het buitenland

Een zakelijk inschrijfadres kunt u voor een maand, halfjaar of een jaar huren. Zo zit u nooit vast aan lange contracten en loopt u dus minder financieel risico, mocht het onverhoopt een periode wat minder goed gaan met uw bedrijf. Bovendien wordt elk pakket gekenmerkt door scherpe tarieven. Wilt u voor meerdere ondernemingen een zakelijk inschrijfadres aanvragen? Dan bent u nóg voordeliger uit. Neemt u contact met ons op voor de mogelijkheden. Onze zakelijke inschrijfadres is niet alleen een uitkomst voor kleine en/of startende ondernemers, maar ook voor ondernemers die zelf woonachtig zijn in het buitenland, maar in Nederland actief zijn als ondernemer.

Aanvraagformulier

Bedrijf aanmelden

U kunt uw bedrijf eenvoudig inschrijven door het onderstaande formulier in te vullen. Vervolgens nemen wij per e-mail contact met u op.

  Contactgegevens

  Pakketkeuze & Bedrijfsgegevens

  Staat het bedrijf op dit moment ingeschreven bij de Kamer van Koophandel?

  Selecteer hieronder de gewenste locatie

  Wat doet u precies? Omschrijf hier uw bedrijfsactiviteiten zo uitgebreid mogelijk.*

  Om spam inzendingen te voorkomen vragen we u onderstaande som uit te rekenen.*

  Inschrijving onder voorbehoud van WWFT-screening

  Frequently asked questions

  Veelgestelde vragen

  Dit is inderdaad een voorwaarde. Om uw inschrijving te realiseren, hebben we enkele gegevens van u nodig, waaronder uw vaste verblijfadres. Het maakt niet uit of dit een Nederlands of een buitenlands adres is.

  Nee, het is niet mogelijk om u met een zakelijk inschrijfadres bij de gemeente in te schrijven. Dit adres is alleen te gebruiken door bedrijven uit binnen- en buitenland. Zakelijkhuren24.nl biedt dan ook geen diensten aan particulieren aan.

  Behalve de lage huurprijzen en de bescherming van uw privacy, is een groot voordeel van een zakelijk inschrijfadres dat u naar de buitenwereld meer vertrouwen en professionaliteit uitstraalt. Men zal eerder zaken met u willen doen wanneer u over een zakelijk adres beschikt, dan wanneer u de officiële communicatievoering via uw woonadres laat verlopen.