zakelijk inschrijfadres

Een adres voor bedrijven

Een zakelijk adres voor een scherp tarief

Regelmatig wordt ten onrechte gedacht dat een postadres als zakelijk adres kan worden gebruikt. De strenge voorwaarden die de Kamer van Koophandel (KvK) stelt, maken dit echter niet mogelijk. Op een zakelijk adres dient u namelijk ook te kunnen werken. Dat betekent dat u een fysiek adres nodig heeft waar dit kan. Een betaalbaar zakelijk adres van Zakelijkhuren24.nl is dan een oplossing. Ook is dit een uitkomst voor ondernemers die gezien de alsmaar stijgende huurprijzen niet vanuit een eigen huurpand kunnen of willen werken. Vooral voor startende zzp’ers en eigenaren van eenmanszaken is de optie van een zakelijk adres een interessant alternatief voor de steeds minder betaalbare huurtarieven.

Genoemde tarieven zijn exclusief btw

Een overzicht van onze voordelige pakketten

Hieronder een overzicht van onze pakketten. Indien u meer bedrijven wil inschrijven dan is een korting mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.

Brons

Brons - per maand

49 euro per maand

> Betaling per maand (€ 49,-)
> Inschrijven op adres bij KvK
> Wekelijks post ontvangen
> Doorsturen van postscans is gratis
> 1 maand waarborgsom
> Locatie in Noord- of Zuid-Holland

Goud

Goud - per 12 maanden

29 euro per maand

> Betaling per jaar (€ 348,-)
> Inschrijven op adres bij KvK
> Wekelijks post ontvangen
> Doorsturen van postscans is gratis
> Geen waarborgsom
> Locatie in Noord- of Zuid-Holland

Zilver

Zilver - per 6 maanden

39 euro per maand

> Betaling per halfjaar (€ 234,-)
> Inschrijven op adres bij KvK
> Wekelijks post ontvangen
> Doorsturen van postscans is gratis
> Geen waarborgsom
> Locatie in Noord- of Zuid-Holland

Met een zakelijk adres houdt u privé en werk gescheiden

Niet altijd hoeven financiën ten grondslag te liggen aan uw keuze voor een zakelijk adres. Hier is namelijk nog een belangrijk voordeel aan verbonden: het kunnen afschermen van uw privéadres. Wanneer u thuis zou werken en uw onderneming onder uw privéadres in de Kamer van Koophandel zou inschrijven, wordt deze openbaar. Dit kan een risico voor uw privacy opleveren. Het laatste wat u wilt, is dat klanten en andere zakelijke contacten aan de deur van het pand verschijnen waar u ook uw persoonlijke leven leidt. Een zakelijk adres helpt u deze twee werelden efficiënt gescheiden te houden. Ook ondernemers die een deel van het jaar in het buitenland verblijven, is een zakelijk adres een uitkomst.
virtueel kantoor

5000 +

Postscans sinds begin dit jaar

200 +

Tevreden klanten

99 %

Klanttevredenheid

3

Aantal locaties
coworkplace

Gratis postscans

Bij Zakelijkhuren24.nl hebben we een eenvoudige, doeltreffende oplossing voor u gecreëerd. Wij bieden u een goedkoop zakelijk adres dat u kunt gebruiken voor uw inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Dit adres fungeert als postadres en als adres waar u daadwerkelijk uw werkzaamheden kunt uitvoeren. Uw post hoeft u niet zelf op te halen. Als ondernemer heeft u immers al meer dan genoeg aan uw hoofd. Daarom scant Zakelijkhuren24.nl al uw inkomende poststukken, om deze wekelijks naar u door te mailen. Uiteraard kunt u rekenen op ons discreet handelen. Deze dienst is geheel gratis. De hoeveelheid binnenkomende poststukken is hierop niet van invloed.

Een zakelijk adres voor meerdere bedrijven

Heeft u niet één, maar meerdere bedrijven? Ook dan kunt u bij ons terecht voor een zakelijk adres. Sterker nog: als eigenaar van meerdere ondernemingen kunt u zelfs rekenen op extra aantrekkelijke tarieven. Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Bedrijven met alle denkbare rechtsvormen kunnen bij Zakelijkhuren24.nl een zakelijk adres huren. En heeft u de behoefte om op uw virtuele kantoor te werken? Dan bestaat er de mogelijkheid een bureau te huren. Uiteraard kunt u erop rekenen dat u op onze locatie gebruikmaakt van wifi van de hoogste kwaliteit.

Hoe gaat het in zijn werk?

Is een zakelijk adres voor u als ondernemer de oplossing? Net zoals u bieden ook wij graag flexibiliteit aan onze klanten. Daarom heeft u bij ons de keuze uit een kwartaalpakket, een halfjaarpakket en een jaarpakket. Elk pakket wordt gekenmerkt door scherpe tarieven. We hebben enkele persoonlijke documenten, zoals een kopie van uw identiteitsbewijs nodig om het huurcontract op te stellen. Wanneer u het bedrag heeft voldaan, ontvangt u het officiële contract. Met deze huurovereenkomst kunt u zich vervolgens inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Uw eigen zakelijk adres bij Zakelijkhuren24.nl is een feit!

Aanvraagformulier

Bedrijf aanmelden

U kunt uw bedrijf eenvoudig inschrijven door het onderstaande formulier in te vullen. Vervolgens nemen wij per e-mail contact met u op.

  Contactgegevens

  Pakketkeuze & Bedrijfsgegevens

  Staat het bedrijf op dit moment ingeschreven bij de Kamer van Koophandel?

  Selecteer hieronder de gewenste locatie

  Wat doet u precies? Omschrijf hier uw bedrijfsactiviteiten zo uitgebreid mogelijk.*

  Om spam inzendingen te voorkomen vragen we u onderstaande som uit te rekenen.*

  Inschrijving onder voorbehoud van WWFT-screening

  Frequently asked questions

  Veelgestelde vragen

  Jazeker, u kunt ons zakelijk adres op uw website vermelden. Tevens kunt u het gebruiken voor onder andere briefpapier en visitekaartjes. Maakt u uw klanten daarbij wel duidelijk dat dit geen bezoekadres betreft. Zo voorkomt u dat zij voor niets naar dit adres afreizen.

  Wij hebben enkele gegevens, waaronder uw privéadres nodig om een inschrijving bij ons te kunnen voltooien. De gegevens die u aan ons verstrekt, delen wij niet met derden. Slechts in één situatie zijn wij genoodzaakt een uitzondering op dit beleid te maken. Wanneer de overheid of justitie deze gegevens opvraagt, dienen wij deze te verstrekken.

  Dit behoort niet tot de mogelijkheden. Om u bij ons te kunnen inschrijven, dient u over een vast verblijfadres te beschikken. Dit kan zowel een Nederlands als een buitenlands adres zijn.

  Zakelijk adres