zakelijk inschrijfadres

Met spoed inschrijven? Dat kan binnen 24 uur!

Eisen: vestigingsadres KvK

Zakelijk adres vanaf slechts 29 euro per maand

Wanneer u uw onderneming in de Kamer van Koophandel (KvK) wilt inschrijven, kan de eis voor een inschrijfadres obstakels opwerpen. Wanneer u (nog) geen bedrijfsruimte of vestiging in Nederland heeft, schrijft u uw woonadres wellicht liever niet in. Uw privégegevens zijn dan immers voor iedereen vindbaar. De makkelijkste manier om uw privéadres af te schermen, is door bij ons een vestigingsadres voor de KvK te huren dat aan alle eisen voldoet.

Onze locatie is geheel conform de regelgeving van het Handelsregister. U ontvangt van ons een huurcontract waaruit kan worden opgemaakt dat u kantoorruimte huurt. Dit contract, waarop het inschrijfadres is vermeld, overhandigt u tijdens de inschrijving. Uw privéadres komt zo niet in het Handelsregister terecht.

Genoemde tarieven zijn exclusief btw

Een overzicht van onze voordelige pakketten

Hieronder een overzicht van onze pakketten. Indien u meer bedrijven wil inschrijven dan is een korting mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.

Brons

Brons - per maand

49 euro per maand

> Betaling per maand (€ 49,-)
> Inschrijven op adres bij KvK
> Wekelijks post ontvangen
> Doorsturen van postscans is gratis
> 1 maand waarborgsom
> Locatie in Noord- of Zuid-Holland

Goud

Goud - per 12 maanden

29 euro per maand

> Betaling per jaar (€ 348,-)
> Inschrijven op adres bij KvK
> Wekelijks post ontvangen
> Doorsturen van postscans is gratis
> Geen waarborgsom
> Locatie in Noord- of Zuid-Holland

Zilver

Zilver - per 6 maanden

39 euro per maand

> Betaling per halfjaar (€ 234,-)
> Inschrijven op adres bij KvK
> Wekelijks post ontvangen
> Doorsturen van postscans is gratis
> Geen waarborgsom
> Locatie in Noord- of Zuid-Holland

Waaraan dient een vestigingsadres te voldoen?

Een dergelijk inschrijfadres, dat aan alle eisen van de KvK voor een vestigingsadres voldoet, kan bij Zakelijkhuren24.nl binnen 24 uur worden geregeld. In het register worden de naam van uw bedrijf, het KvK nummer, de rechtsvorm, het adres en diverse andere zaken opgenomen. Zo kunnen andere personen of bedrijven diverse bedrijfsgegevens opvragen.

Welke eisen stelt de KvK aan een vestigingsadres? Eén van de belangrijkste punten is dat er op deze locatie werkzaamheden van uw bedrijf kunnen plaatsvinden. Dit betekent dat de betreffende ruimte geschikt moet zijn om de feitelijke uitoefening van uw economische bezigheden mogelijk te maken. Om diezelfde reden is een postbusadres (ook wel virtueel kantoor genoemd) niet geschikt.
virtueel kantoor

5000 +

Postscans sinds begin dit jaar

200 +

Tevreden klanten

99 %

Klanttevredenheid

3

Aantal locaties
coworkplace

Wat zijn de mogelijkheden voor u als ondernemer?

Zakelijkhuren24.nl kan u van dienst zijn met de eisen voor een vestigingsadres bij de KvK. Dit adres dient eveneens als zakelijk postadres. De post die u als ondernemer op dit adres ontvangt, wordt door ons gratis per e-mail (postscan) doorgestuurd. Ook andere facilitaire opties, zoals het huren van een bureau en wifi, behoren tot de mogelijkheden.

Daarnaast kunt u een flexplek huren. U heeft de keuze uit drie verschillende pakken die elk aan de eisen voor een vestigingsadres bij de KvK voldoen: een maandpakket, een halfjaarpakket en een jaarpakket. Gaat u ook na aan welke andere eisen, zoals vergunningen en financiering, uw onderneming dient te voldoen.

Aanvraagformulier

Bedrijf aanmelden

U kunt uw bedrijf eenvoudig inschrijven door het onderstaande formulier in te vullen. Vervolgens nemen wij per e-mail contact met u op.

  Contactgegevens

  Pakketkeuze & Bedrijfsgegevens

  Staat het bedrijf op dit moment ingeschreven bij de Kamer van Koophandel?

  Selecteer hieronder de gewenste locatie

  Wat doet u precies? Omschrijf hier uw bedrijfsactiviteiten zo uitgebreid mogelijk.*

  Om spam inzendingen te voorkomen vragen we u onderstaande som uit te rekenen.*

  Inschrijving onder voorbehoud van WWFT-screening

  Frequently asked questions

  Veelgestelde vragen

  Ongeacht de rechtsvorm van uw onderneming kunt u altijd bij ons terecht voor een inschrijfadres dat aan de eisen volgens de Kamer van Koophandel voldoet.

  Dit kan zeker. Voor veel ondernemers is dit zelfs een belangrijke reden om voor een inschrijfadres te kiezen. Het geeft namelijk een professionelere uitstraling. Wel is het belangrijk dat u aangeeft dat dit adres geen bezoekadres betreft.

  Zakelijkhuren24.nl verstuurt eenmaal per maand al uw post naar het door u opgegeven e-mailadres. Wij doen dit middels postscans. Uiteraard worden al uw poststukken met de grootste zorgvuldigheid en discretie behandeld.

  Eisen vestigingsadres KvK