zakelijk inschrijfadres

Virtual office

Voordelig een virtual office huren

Een virtual office, ook wel een virtueel kantoor of virtuele kantoorruimte genoemd, wordt de laatste jaren steeds vaker gebruikt. Door ondernemers die werk en privé gescheiden willen houden, maar ook door ondernemers die op afstand werken. De alsmaar stijgende populariteit kan worden verklaard door de vele voordelen die aan het gebruik van een virtual office zijn verbonden. Zo kunt u een virtuele kantoorruimte voor uw bedrijfsvermelding en communicatie gebruiken én kunt u fysiek aanwezig zijn. Dit laatste hoeft echter niet. Het adres van de kantoorruimte gebruikt u onder andere op uw visitekaartje en website, terwijl u waar dan ook ter wereld uw werk kunt uitvoeren.

Genoemde tarieven zijn exclusief btw

Een overzicht van onze voordelige pakketten

Hieronder een overzicht van onze pakketten. Indien u meer bedrijven wil inschrijven dan is een korting mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.

Brons

Brons - per maand

49 euro per maand

> Betaling per maand (€ 49,-)
> Inschrijven op adres bij KvK
> Wekelijks post ontvangen
> Doorsturen van postscans is gratis
> 1 maand waarborgsom
> Locatie in Noord- of Zuid-Holland

Goud

Goud - per 12 maanden

29 euro per maand

> Betaling per jaar (€ 348,-)
> Inschrijven op adres bij KvK
> Wekelijks post ontvangen
> Doorsturen van postscans is gratis
> Geen waarborgsom
> Locatie in Noord- of Zuid-Holland

Zilver

Zilver - per 6 maanden

39 euro per maand

> Betaling per halfjaar (€ 234,-)
> Inschrijven op adres bij KvK
> Wekelijks post ontvangen
> Doorsturen van postscans is gratis
> Geen waarborgsom
> Locatie in Noord- of Zuid-Holland

Wat wordt er precies bedoeld met een 'virtual' office

De definitie van het woord virtueel is ‘iets wat niet in de fysieke wereld bestaat, maar wel gedefinieerd kan worden en een betekenis kan vervullen’. Deze definitie gaat voor een virtual office gedeeltelijk op. Bij Zakelijkhuren24.nl huurt u namelijk wel degelijk een fysieke locatie. Om die reden is een virtual office voor een KvK inschrijving ook van belang. De Kamer van Koophandel stelt immers dat het zakelijke adres dat u opgeeft een adres is waar ook daadwerkelijk kan worden gewerkt. Behalve dat een virtual office voor een KvK inschrijving belangrijk is, kunt u het adres van het kantoor van Zakelijkhuren24.nl ook enkel als correspondentieadres gebruiken.
virtueel kantoor

5000 +

Postscans sinds begin dit jaar

200 +

Tevreden klanten

99 %

Klanttevredenheid

3

Aantal locaties
coworkplace

Voordelen van een virtuele kantoorruime?

Met een virtual office voldoet u, zoals hierboven reeds genoemd, aan een belangrijke voorwaarde voor een inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Dit is een adres waarop daadwerkelijk werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd, zonder dat deze verplichting bestaat. Indien nodig of gewenst kunt u een kantoorruime huren. Daar kunt u werken en vergaderen. U heeft de beschikking over een ergonomisch bureau en een betrouwbare wifi internetverbinding. U huurt kantoorruimte wanneer het u uitkomt. Een ander bijkomend voordeel is dat u met een virtual office voor een KvK inschrijving tegelijkertijd aan een professionele uitstraling werkt. Klanten en zakenpartners kunnen het adres van Zakelijkhuren24.nl op internet opzoeken. Onze zeer representatieve kantoorruimte draagt bij aan uw imago.

Werk en privé gescheiden houden

Een veelgehoorde reden onder ondernemers die voor het huren van een virtual office kiezen, is het op deze manier gescheiden kunnen houden van werk en privé. Bent u zelfstandig ondernemer? Het laatste wat u wilt, is dat klanten en andere zakelijke contacten op uw privéadres verschijnen. Goed kunnen presteren als ondernemer gaat samen met volledig kunnen ontspannen in de thuissituatie. Bovendien kan zakelijk bezoek aan uw woonadres onwenselijke situaties opleveren. Met het huren van een virtual office hoeft u zich hierover geen zorgen meer te maken. U gebruikt het adres van Zakelijkhuren24.nl als bedrijfsadres, zodat u uw privéadres kunt afschermen voor de buitenwereld.

Praktische informatie

Bent u geïnteresseerd in een virtual office bij Zakelijkhuren24.nl? Flexibiliteit dragen wij hoog in het vaandel. Daarom heeft u bij ons de keuze uit drie verschillende pakketten: een kwartaal-, een halfjaar- en een jaarpakket. Stuk voor stuk worden deze gekenmerkt door scherpe prijzen. U bent op deze manier veel goedkoper uit dan ondernemers die een reguliere bedrijfsruimte huren. Wanneer u het grootste deel van uw tijd thuiswerkt, kunt u zo flinke bedragen besparen. Aan het huren van een fysieke werkplek voor bijvoorbeeld een dag of dagdeel betaalt u bij Zakelijkhuren24.nl vaste aantrekkelijker prijzen. Bij ons behoort het huren van een virtual office voor meerdere ondernemingen eveneens tot de mogelijkheden.

Aanvraagformulier

Bedrijf aanmelden

U kunt uw bedrijf eenvoudig inschrijven door het onderstaande formulier in te vullen. Vervolgens nemen wij per e-mail contact met u op.

  Contactgegevens

  Pakketkeuze & Bedrijfsgegevens

  Staat het bedrijf op dit moment ingeschreven bij de Kamer van Koophandel?

  Selecteer hieronder de gewenste locatie

  Wat doet u precies? Omschrijf hier uw bedrijfsactiviteiten zo uitgebreid mogelijk.*

  Om spam inzendingen te voorkomen vragen we u onderstaande som uit te rekenen.*

  Inschrijving onder voorbehoud van WWFT-screening

  Frequently asked questions

  Veelgestelde vragen

  Dit is niet mogelijk. Onze diensten zijn gericht op de ondersteuning van zakelijke klanten. Binnen- en buitenlandse bedrijven kunnen gebruikmaken van ons adres om zich zo bij de Kamer van Koophandel te kunnen inschrijven. Personen kunnen dit adres niet gebruiken.

  Al uw post die bij ons binnenkomt, wordt zorgvuldig gescand. Deze scans sturen wij wekelijks naar u door. We maken daarbij gebruik van het e-mailadres dat u aan ons heeft verstrekt.

  Indien zich een deurwaarder voor u op ons zakelijk adres meldt, zullen wij deze uitleggen dat u op dat moment niet aanwezig bent. Wij zullen eventueel papierwerk voor u in ontvangst nemen en in uw postvak deponeren. Deze stukken sturen wij samen met andere schriftelijke correspondentie met de maandelijkse postscans naar uw e-mailadres mee.

  Virtual office