zakelijk inschrijfadres

Een zakelijk inschrijfadres binnen 24 uur opgezet

Zo kunt u een zakelijk postadres kopen

Een zakelijk postadres koopt u voor slechts 29 euro per maand

Wanneer u overweegt een zakelijk postadres te kopen, bent u bij Zakelijkhuren24.nl aan het juiste adres. Wij bieden onze diensten exclusief aan ondernemers aan. Als ondernemer kunt u een zakelijk postadres willen gebruiken om privé en werk gescheiden te houden, of om al uw zakelijke post op één locatie te ontvangen. Tevens kunt u het postadres gebruiken om een inschrijving in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te realiseren.

Kiest u ervoor bij ons een zakelijk postadres te kopen, dan bespaart u uzelf daarmee tevens een hoop tijd. Wij scannen de binnenkomende post namelijk voor u in en sturen deze wekelijks als postscans naar het door u aan ons opgegeven e-mailadres.

Genoemde tarieven zijn exclusief btw

Een overzicht van onze voordelige pakketten

Hieronder een overzicht van onze pakketten. Indien u meer bedrijven wil inschrijven dan is een korting mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.

Brons

Brons - per maand

49 euro per maand

> Betaling per maand (€ 49,-)
> Inschrijven op adres bij KvK
> Wekelijks post ontvangen
> Doorsturen van postscans is gratis
> 1 maand waarborgsom
> Locatie in Noord- of Zuid-Holland

Goud

Goud - per 12 maanden

29 euro per maand

> Betaling per jaar (€ 348,-)
> Inschrijven op adres bij KvK
> Wekelijks post ontvangen
> Doorsturen van postscans is gratis
> Geen waarborgsom
> Locatie in Noord- of Zuid-Holland

Zilver

Zilver - per 6 maanden

39 euro per maand

> Betaling per halfjaar (€ 234,-)
> Inschrijven op adres bij KvK
> Wekelijks post ontvangen
> Doorsturen van postscans is gratis
> Geen waarborgsom
> Locatie in Noord- of Zuid-Holland

Een registratieadres voor een maand, halfjaar of jaar

Wenst u een zakelijk postadres te kopen, dan heeft u bij Zakelijkhuren24.nl de keuze uit verschillende pakketten. Zo kunt u kiezen voor een maandpakket, een halfjaarpakket en een jaarpakket. Uiteraard kunt u rekenen op flexibiliteit en scherpe tarieven. Facturen ontvangt u van ons respectievelijk elk maand, halfjaar of jaar. Ook wanneer u voor meerdere bedrijven een postadres nodig heeft, zijn wij u graag van dienst.

Neemt u in dat geval contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Voor het daadwerkelijk aanvragen van een postadres, ook wel inschrijfadres of registratieadres genoemd, hoeft u ons niet te bezoeken. Wanneer u het aanvraagformulier op onze website invult, nemen wij contact met u op.
virtueel kantoor

5000 +

Postscans sinds begin dit jaar

200 +

Tevreden klanten

99 %

Klanttevredenheid

3

Aantal locaties
coworkplace

Voordelen van het kopen van een zakelijk postadres

Het kopen van een zakelijk postadres levert verschillende voordelen op. Behalve het scheiden van werk en privé en zo het waarborgen van uw privacy, straalt u naar uw (potentiële) klanten en zakelijke partners meer professionaliteit uit. Uit diverse onderzoeken blijkt dat men liever in zee gaat met een partij die over een representatief postadres beschikt dan met een partij die zijn woonadres als communicatiemiddel hanteert.

Overigens kunt u bij ons ook een kantoor voor een dag of dagdeel huren, zodat u daar kunt werken of vergaderen met uw collega’s. U heeft dan de beschikking over een bureau en wifi. U betaalt hiervoor uitsluitend op de momenten dat u ervan gebruikmaakt.

Aanvraagformulier

Bedrijf aanmelden

U kunt uw bedrijf eenvoudig inschrijven door het onderstaande formulier in te vullen. Vervolgens nemen wij per e-mail contact met u op.

  Contactgegevens

  Pakketkeuze & Bedrijfsgegevens

  Staat het bedrijf op dit moment ingeschreven bij de Kamer van Koophandel?

  Selecteer hieronder de gewenste locatie

  Wat doet u precies? Omschrijf hier uw bedrijfsactiviteiten zo uitgebreid mogelijk.*

  Om spam inzendingen te voorkomen vragen we u onderstaande som uit te rekenen.*

  Inschrijving onder voorbehoud van WWFT-screening

  Frequently asked questions

  Veelgestelde vragen

  Jazeker. Een van de redenen om een zakelijk postadres te kopen is het kunnen bewerkstelligen van een communicatiemiddel waarvan uw klanten en zakelijke contacten gebruik kunnen maken. Voorkomt u echter dat men naar dit adres afreist, door duidelijk te maken dat het geen bezoekadres of showroom betreft.

  Ja, u kunt voor meerdere bedrijven een zakelijk postadres bij ons kopen. Dit levert u zelfs een financieel voordeel op. Neemt u contact met ons op voor meer informatie omtrent mogelijkheden en adviezen.

  Ook dit is mogelijk. U heeft geen Nederlands woonadres nodig om een zakelijk postadres te kopen. Houdt u er rekening mee, dat een zakelijk postadres niet kan worden gebruikt om u in te schrijven bij een gemeente.

  Zakelijk postadres kopen