zakelijk inschrijfadres

Inschrijven binnen 24 uur mogelijk

Inschrijfadres voor bedrijven

Wij bieden een zakelijk adres aan vanaf slechts 29 euro per maand

Als ondernemer kunt u het om verschillende redenen wenselijk achten om over een inschrijfadres voor uw bedrijf te beschikken. Denkt u bijvoorbeeld aan een situatie waarin vanuit huis wordt gewerkt. Of aan startende ondernemers die zich bij de Kamer van Koophandel willen registreren. Door Zakelijkhuren24.nl wordt een zakelijk inschrijfadres aan u aangeboden tegen een scherpe prijs.

We bieden verschillende pakketten, te weten een maandpakket, halfjaarpakket en jaarpakket. Deze kunnen stuk voor stuk online worden afgesloten binnen niet meer dan 24 uur. De door ons aangeboden zakelijke inschrijfadressen zijn uitsluitend bedoeld voor bedrijven. Wij kunnen u niet verder helpen wanneer u als particulier op zoek bent naar een inschrijfadres of postadres.

Genoemde tarieven zijn exclusief btw

Een overzicht van onze voordelige pakketten

Hieronder een overzicht van onze pakketten. Indien u meer bedrijven wil inschrijven dan is een korting mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.

Brons

Brons - per maand

49 euro per maand

> Betaling per maand (€ 49,-)
> Inschrijven op adres bij KvK
> Wekelijks post ontvangen
> Doorsturen van postscans is gratis
> 1 maand waarborgsom
> Locatie in Noord- of Zuid-Holland

Goud

Goud - per 12 maanden

29 euro per maand

> Betaling per jaar (€ 348,-)
> Inschrijven op adres bij KvK
> Wekelijks post ontvangen
> Doorsturen van postscans is gratis
> Geen waarborgsom
> Locatie in Noord- of Zuid-Holland

Zilver

Zilver - per 6 maanden

39 euro per maand

> Betaling per halfjaar (€ 234,-)
> Inschrijven op adres bij KvK
> Wekelijks post ontvangen
> Doorsturen van postscans is gratis
> Geen waarborgsom
> Locatie in Noord- of Zuid-Holland

Inschrijfadres en flexibele werkplek in één

Wanneer u uw bedrijf bij de Kamer van Koophandel, kortweg KvK, wilt inschrijven, dient u rekening te houden met diverse voorwaarden. Een van die voorwaarden is dat u de beschikking heeft over een inschrijfadres. Wilt u daarvoor niet uw fysieke vestigingsadres gebruiken, bijvoorbeeld omdat dit uw woonadres betreft, dan is een door ons aangeboden zakelijk inschrijfadres een uitkomst.

Dat op deze vestiging volgens de KvK ook daadwerkelijk werkzaamheden moeten kunnen plaatsvinden, vormt geen probleem. Zakelijkhuren24.nl geeft u namelijk ook toegang tot uw inschrijfadres. Wilt u een bureau met wifi voor een dagdeel of een gehele dag huren? Dan kan geregeld worden. U beschikt dus over een inschrijfadres en flexibele werkplek in één.
virtueel kantoor

5000 +

Postscans sinds begin dit jaar

200 +

Tevreden klanten

99 %

Klanttevredenheid

3

Aantal locaties
coworkplace

Aangeboden zakelijk inschrijfadres én postadres

De zakelijke inschrijfadressen die door ons worden aangeboden, bieden daarnaast nog een belangrijk voordeel. Het adres fungeert namelijk ook als uw postadres. Om te voorkomen dat u noodgedwongen onze locatie dient te bezoeken om uw post op te halen -zoals bij het ouderwetse en duurdere postbusadres wel het geval is-, sturen wij u per e-mail postscans van de door u ontvangen correspondentie. Deze extra service in digitalisering bespaart u een hoop kostbare tijd.

Zakelijkhuren24.nl werkt geheel in overeenstemming met de regels en voorwaarden van de Kamer van Koophandel. Zo bent u ervan verzekerd dat u altijd volgens de regels werkt en hoeft u zich nergens zorgen om te maken.

Aanvraagformulier

Bedrijf aanmelden

U kunt uw bedrijf eenvoudig inschrijven door het onderstaande formulier in te vullen. Vervolgens nemen wij per e-mail contact met u op.

  Contactgegevens

  Pakketkeuze & Bedrijfsgegevens

  Staat het bedrijf op dit moment ingeschreven bij de Kamer van Koophandel?

  Selecteer hieronder de gewenste locatie

  Wat doet u precies? Omschrijf hier uw bedrijfsactiviteiten zo uitgebreid mogelijk.*

  Om spam inzendingen te voorkomen vragen we u onderstaande som uit te rekenen.*

  Inschrijving onder voorbehoud van WWFT-screening

  Frequently asked questions

  Veelgestelde vragen

  Bijna alle bedrijven kunnen gebruikmaken van een zakelijk inschrijfadres. Uitzonderingen die wij hanteren, zijn groothandels en bedrijven die werkzaam zijn in de erotische industrie en bedrijven die in verdovende middelen handelen. Ook bedrijven die zich met hieraan gerelateerde werkzaamheden bezighouden, kunnen wij geen zakelijk inschrijfadres verstrekken.

  Zakelijkhuren24.nl verwerkt de post die voor u binnenkomt zorgvuldig. Wekelijks sturen wij alle binnengekomen post door middel van postscans naar u. We gebruiken hiervoor het e-mailadres dat u aan ons heeft opgegeven.

  Hiertussen bestaat geen verschil; de twee verwijzen naar hetzelfde gegeven: het ontvangen van correspondentie op een andere locatie dan uw woonadres en zichtbaarheid van dit adres voor klanten en andere zakelijke connecties. U kunt fysiek aanwezig zijn op uw virtuele kantoor oftewel

  Zakelijk inschrijfadres aangeboden