zakelijk inschrijfadres

Spoedservice mogelijk - Binnen 24 uur opgezet

Vestigingsadres voor bedrijven huren

Een vestigingsadres huren kan vanaf 29 euro per maand

Wilt u uw onderneming in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel laten opnemen? Dan kunt u niet om enkele eisen heen. Een van die eisen betreft het inschrijfadres. Heeft u geen of nog geen eigen bedrijfsruimte, dan voelt u zich wellicht genoodzaakt om uw woonadres op te geven.

Gelukkig bestaat er tegenwoordig een slimme en volledig legale mogelijkheid om uw privégegevens te kunnen beschermen: het huren van een vestigingsadres. Uw onderneming wordt dan formeel op ons adres gevestigd. U hoeft hier niet aanwezig te zijn, alhoewel wij u wel de mogelijkheid bieden om een kantoor inclusief wifi te huren indien gewenst. U kunt erop vertrouwen dat ons adres geheel aan de geldende regelgeving voldoet.

Genoemde tarieven zijn exclusief btw

Een overzicht van onze voordelige pakketten

Hieronder een overzicht van onze pakketten. Indien u meer bedrijven wil inschrijven dan is een korting mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.

Brons

Brons - per maand

49 euro per maand

> Betaling per maand (€ 49,-)
> Inschrijven op adres bij KvK
> Wekelijks post ontvangen
> Doorsturen van postscans is gratis
> 1 maand waarborgsom
> Locatie in Noord- of Zuid-Holland

Goud

Goud - per 12 maanden

29 euro per maand

> Betaling per jaar (€ 348,-)
> Inschrijven op adres bij KvK
> Wekelijks post ontvangen
> Doorsturen van postscans is gratis
> Geen waarborgsom
> Locatie in Noord- of Zuid-Holland

Zilver

Zilver - per 6 maanden

39 euro per maand

> Betaling per halfjaar (€ 234,-)
> Inschrijven op adres bij KvK
> Wekelijks post ontvangen
> Doorsturen van postscans is gratis
> Geen waarborgsom
> Locatie in Noord- of Zuid-Holland

Een vestigingsadres huren: welke eisen gelden er?

Wilt u een vestigingsadres huren, dan wilt u er zeker van zijn dat deze aan alle vereisten voldoet. Bij Zakelijkhuren24.nl heeft u dat zorgeloos en binnen 24 uur geregeld. Een van de belangrijkste eisen die de Kamer van Koophandel aan een dergelijk adres stelt, is dat uw bedrijfswerkzaamheden op deze locatie kunnen worden uitgevoerd.

Aangezien wij over fysieke werkplekken beschikken waarvan u middels reservering gebruik kunt maken, vormt dit geen enkel probleem. Om diezelfde reden wordt een postbusadres, d.w.z. een adres waar u enkel uw post ontvangt, niet toegestaan. Het huren van een vestigingsadres wordt ook wel het huren van een virtueel kantoor, bedrijfsadres of inschrijfadres genoemd.
virtueel kantoor

5000 +

Postscans sinds begin dit jaar

200 +

Tevreden klanten

99 %

Klanttevredenheid

3

Aantal locaties
coworkplace

Maandelijkse scans van al uw binnengekomen post

Besluit u bij ons een vestigingsadres te huren, dan gebruikt u dit adres eveneens als zakelijk postadres. Na inschrijving bij Zakelijkhuren24.nl kunt u het adres direct aan uw klanten en zakelijke contacten communiceren, die daar meteen gebruik van kunnen maken. De post die u op dit adres ontvangt, hoeft niet door u persoonlijk te worden opgehaald.

Ons team zorgt er namelijk voor dat u wekelijks postscans ontvangt van alle binnengekomen stukken. Deze versturen wij per e-mail. Graag zijn wij flexibel naar onze klanten: behalve een maandpakket bestaan er ook een halfjaarpakket en een jaarpakket. Zo vindt u dus altijd het pakket dat op dit moment het beste bij uw onderneming past.

Aanvraagformulier

Bedrijf aanmelden

U kunt uw bedrijf eenvoudig inschrijven door het onderstaande formulier in te vullen. Vervolgens nemen wij per e-mail contact met u op.

  Contactgegevens

  Pakketkeuze & Bedrijfsgegevens

  Staat het bedrijf op dit moment ingeschreven bij de Kamer van Koophandel?

  Selecteer hieronder de gewenste locatie

  Wat doet u precies? Omschrijf hier uw bedrijfsactiviteiten zo uitgebreid mogelijk.*

  Om spam inzendingen te voorkomen vragen we u onderstaande som uit te rekenen.*

  Inschrijving onder voorbehoud van WWFT-screening

  Frequently asked questions

  Veelgestelde vragen

  Wij accepteren alle mogelijke rechtsvormen, waardoor verreweg de meeste ondernemers zich bij ons kunnen inschrijven. Uitgezonderd zijn bedrijven die actief zijn binnen de erotische industrie, verdovende middelen of takken die hieraan zijn verbonden.

  Jazeker, dit is mogelijk en is financieel zelfs nog aantrekkelijker. Wilt u meer weten over mogelijkheden en tarieven, neemt u dan contact met ons op.

  Volgens het herroepingsrecht mag u uw bestelling binnen veertien dagen na betaling van de factuur zonder opgaaf van reden annuleren. Zakelijkhuren24.nl houdt zich hier uiteraard aan en zal het door u betaalde bedrag in dat geval terugstorten op de rekening waarmee de betaling is uitgevoerd.

  Vestigingsadres huren