zakelijk inschrijfadres

Met spoed inschrijven? Dat kan binnen 24 uur!

Vestigingsadres huren goedkoop

Wij zijn met 29 euro per maand één van de goedkoopste vestigingsadres aanbieders.

Wanneer u een eigen onderneming heeft, is het van belang om contact te houden met zakenpartners en (potentiële) klanten. U wilt hun vragen vlot kunnen beantwoorden en snel reageren op offerteaanvragen en kunt er dan ook niet omheen enkele gegevens, waaronder uw adres, naar hen te communiceren. Beschikt u echter niet over een eigen kantoorpand, dan is de kans aannemelijk dat u uw woonadres hiervoor gebruikt.

Dit kan tot ongewenste situaties leiden, zoals klanten die zomaar voor uw deur verschijnen. Om dit te voorkomen, maar toch optimaal bereikbaar te zijn, kunt u goedkoop een vestigingsadres huren. Bij Zakelijkhuren24.nl kan dit al binnen 24 uur geregeld zijn. Bij interesse kunt u het contactformulier op onze website invullen.

Genoemde tarieven zijn exclusief btw

Een overzicht van onze voordelige pakketten

Hieronder een overzicht van onze pakketten. Indien u meer bedrijven wil inschrijven dan is een korting mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.

Brons

Brons - per maand

49 euro per maand

> Betaling per maand (€ 49,-)
> Inschrijven op adres bij KvK
> Wekelijks post ontvangen
> Doorsturen van postscans is gratis
> 1 maand waarborgsom
> Locatie in Noord- of Zuid-Holland

Goud

Goud - per 12 maanden

29 euro per maand

> Betaling per jaar (€ 348,-)
> Inschrijven op adres bij KvK
> Wekelijks post ontvangen
> Doorsturen van postscans is gratis
> Geen waarborgsom
> Locatie in Noord- of Zuid-Holland

Zilver

Zilver - per 6 maanden

39 euro per maand

> Betaling per halfjaar (€ 234,-)
> Inschrijven op adres bij KvK
> Wekelijks post ontvangen
> Doorsturen van postscans is gratis
> Geen waarborgsom
> Locatie in Noord- of Zuid-Holland

Al uw poststukken per postscan naar u verstuurd

Bij ons kunt u een goedkoop vestigingsadres huren. Dit kan per maand, per halfjaar of per jaar. We zijn flexibel en denken graag met u mee. Wilt u voor meerdere ondernemingen een goedkoop vestigingsadres huren? Ook dat is mogelijk en levert zelfs een mooi financieel voordeel op.

Een goedkoop vestigingsadres huren betekent niet alleen dat u uw onderneming hiermee in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel kunt inschrijven, maar ook dat wij uw post voor u digitaliseren. Alle post die u op dit adres ontvangt, wordt door ons als postscan per e-mail wekelijks naar u verstuurd. Door uw post te digitaliseren, nemen wij u een hoop werk uit handen.
virtueel kantoor

5000 +

Postscans sinds begin dit jaar

200 +

Tevreden klanten

99 %

Klanttevredenheid

3

Aantal locaties
coworkplace

Uw vestigingsadres in enkele stappen geregeld

Om een goedkoop vestigingsadres te huren, vult u het contactformulier op onze website in. Na ontvangst versturen wij u een aanvraagformulier en vragen wij u tevens aan te geven welk soort bedrijfsactiviteiten u voert. Heeft u het formulier inclusief identificatiegegevens geretourneerd, dan sturen wij u per e-mail een overeenkomst.

Deze kunt u digitaal ondertekenen en terugsturen. Nadat wij deze hebben ontvangen, krijgt u van ons een factuur. Zodra u het betreffende bedrag heeft voldaan, tekenen ook wij de overeenkomst, waarna u deze meteen voor de Kamer van Koophandel kunt gebruiken. Het huren van een goedkoop vestigingsadres voldoet bij ons geheel aan de door de Kamer van Koophandel opgestelde regels.

Aanvraagformulier

Bedrijf aanmelden

U kunt uw bedrijf eenvoudig inschrijven door het onderstaande formulier in te vullen. Vervolgens nemen wij per e-mail contact met u op.

  Contactgegevens

  Pakketkeuze & Bedrijfsgegevens

  Staat het bedrijf op dit moment ingeschreven bij de Kamer van Koophandel?

  Selecteer hieronder de gewenste locatie

  Wat doet u precies? Omschrijf hier uw bedrijfsactiviteiten zo uitgebreid mogelijk.*

  Om spam inzendingen te voorkomen vragen we u onderstaande som uit te rekenen.*

  Inschrijving onder voorbehoud van WWFT-screening

  Frequently asked questions

  Veelgestelde vragen

  Ja, u kunt een kantoorruimte huren die van wifi is voorzien wanneer u hier behoefte aan heeft. U hoeft dus niet fysiek op onze locatie te werken, maar de mogelijkheid bestaat wel. Dit is een vereiste van de Kamer van Koophandel.

  Ja, door een inschrijving bij Zakelijkhuren24.nl is uw onderneming officieel op ons adres geregistreerd. Dat betekent dat u deze ook kunt gebruiken voor al uw formele communicatie. Behalve uw website kan dat bijvoorbeeld ook briefpapier en visitekaartjes betreffen.

  Alle prijzen die u op onze website ziet, zijn exclusief de 21% BTW.

  Vestigingsadres huren goedkoop