zakelijk inschrijfadres

Vraag nu een zakelijk inschrijfadres aan - regel het binnen 24 uur

Registratieadres voor bedrijven

Een registratieadres vanaf 29 euro per maand

Steeds meer ondernemers zien de voordelen van het gebruik van een registratieadres. Met een dergelijk adres, dat ook wel een zakelijk postadres wordt genoemd, weet u diverse obstakels uit de weg te ruimen. Zo komt u dankzij een registratieadres betrouwbaarder over naar uw klanten en relaties dan wanneer u uw privéadres gebruikt en geven onze locaties een extra professionele uitstraling wanneer uw relaties online naar uw adres zoeken.

Bovendien hoeft u niet meer bang te zijn dat er onverwacht bezoek aan de deur van uw woning verschijnt. Een zakelijk postadres is ideaal voor zzp’ers en eenmanszaken, maar ook voor ondernemers die in het buitenland woonachtig zijn en in Nederland actief zijn met hun onderneming.

Genoemde tarieven zijn exclusief btw

Een overzicht van onze voordelige pakketten

Hieronder een overzicht van onze pakketten. Indien u meer bedrijven wil inschrijven dan is een korting mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.

Brons

Brons - per maand

49 euro per maand

> Betaling per maand (€ 49,-)
> Inschrijven op adres bij KvK
> Wekelijks post ontvangen
> Doorsturen van postscans is gratis
> 1 maand waarborgsom
> Locatie in Noord- of Zuid-Holland

Goud

Goud - per 12 maanden

29 euro per maand

> Betaling per jaar (€ 348,-)
> Inschrijven op adres bij KvK
> Wekelijks post ontvangen
> Doorsturen van postscans is gratis
> Geen waarborgsom
> Locatie in Noord- of Zuid-Holland

Zilver

Zilver - per 6 maanden

39 euro per maand

> Betaling per halfjaar (€ 234,-)
> Inschrijven op adres bij KvK
> Wekelijks post ontvangen
> Doorsturen van postscans is gratis
> Geen waarborgsom
> Locatie in Noord- of Zuid-Holland

Waarom een registratieadres huren bij Zakelijkhuren24.nl?

De kantoorpanden van Zakelijkhuren24.nl geven een professionele uitstraling die bijdraagt aan het imago van uw bedrijf. Bovendien houdt u werk en privé zo effectief gescheiden. U heeft bij ons de keuze uit verschillende pakketten, namelijk een maandpakket, een halfjaarpakket en een jaarpakket. Wij zijn flexibel en hanteren scherpe prijzen.

Wanneer u deze vergelijkt met de huur van een regulier kantoorpand, zult u tot de conclusie komen dat u geenszins dief van eigen portemonnee zult willen zijn. Wanneer u dit nodig heeft, kunt u bij ons ook een ruimte inclusief wifi huren, bijvoorbeeld om met uw collega’s te vergaderen. Tot slot bieden wij u een postdoorstuurservice, waarbij we iedere week post doorsturen.
virtueel kantoor

5000 +

Postscans sinds begin dit jaar

200 +

Tevreden klanten

99 %

Klanttevredenheid

3

Aantal locaties
coworkplace

Hoe kunt u een registratieadres bij ons aanvragen?

Het aanvragen van een zakelijk postadres is bij ons een eenvoudige procedure waaraan u niet veel tijd kwijt bent. Wanneer u het contactformulier op onze website invult, sturen wij u een aanvraagformulier toe. Daarbij willen wij ook graag weten met welke bedrijfsactiviteiten u zich bezighoudt. Nadat u het aanvraagformulier heeft ingevuld en uw identificatiegegevens heeft versterkt, ontvangt u van ons de voorlopige overeenkomst.

Na digitale ondertekening door u, sturen wij een factuur. Zodra u deze heeft voldaan, ondertekenen ook wij de overeenkomst en kunt u uw registratieadres direct gebruiken. U kunt uw onderneming met dit adres tevens inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Onze locaties voldoen aan alle vereisten.

Aanvraagformulier

Bedrijf aanmelden

U kunt uw bedrijf eenvoudig inschrijven door het onderstaande formulier in te vullen. Vervolgens nemen wij per e-mail contact met u op.

  Contactgegevens

  Pakketkeuze & Bedrijfsgegevens

  Staat het bedrijf op dit moment ingeschreven bij de Kamer van Koophandel?

  Selecteer hieronder de gewenste locatie

  Wat doet u precies? Omschrijf hier uw bedrijfsactiviteiten zo uitgebreid mogelijk.*

  Om spam inzendingen te voorkomen vragen we u onderstaande som uit te rekenen.*

  Inschrijving onder voorbehoud van WWFT-screening

  Frequently asked questions

  Veelgestelde vragen

  Wij accepteren bedrijven met alle rechtsvormen. In principe worden vrijwel alle bedrijven door ons geaccepteerd, tenzij het een onderneming betreft die actief is binnen de verdovende middelen of erotische industrie, of een tak die hieraan is gerelateerd.

  Zakelijkhuren24.nl ontvangt alle post op het betreffende registratieadres. Wij digitaliseren deze post en versturen deze wekelijks naar het e-mailadres dat bij ons bekend is. Uiteraard gaan wij uiterst discreet met uw correspondentie om.

  Mocht er een deurwaarder voor u op ons adres aanbellen en bent u op dat moment niet aanwezig, dan zullen wij dat hem of haar vriendelijk kenbaar maken. We kunnen post in ontvangst nemen en deze met de wekelijkse postservice naar uw e-mailadres versturen.

  Registratieadres