zakelijk inschrijfadres

Regel meteen een zakelijk inschrijfadres - binnen 24 uur opgezet

Voordelig een postadres huren

Een postadres huren is mogelijk vanaf 29 euro per maand

Bent u als beginnend ondernemer op zoek naar manieren om uw bedrijf een professionele uitstraling te geven? Of bent u al enige tijd werkzaam en wilt u uw woonadres niet meer hoeven gebruiken om uw privacy zodoende te kunnen waarborgen? Wij helpen u graag bij het creëren van de zakelijke uitstraling van uw onderneming.

Bij Zakelijkhuren24.nl kunt u voordelig een postadres huren, welke u kunt gebruiken om op uw website, visitekaartjes en meer op te geven. Daarnaast bieden wij u nog een extra service waarmee u veel kostbare tijd bespaart: digitalisering van uw poststukken. Iedere week sturen we de op ons adres voor u bestemde post als postscan per e-mail door.

Genoemde tarieven zijn exclusief btw

Een overzicht van onze voordelige pakketten

Hieronder een overzicht van onze pakketten. Indien u meer bedrijven wil inschrijven dan is een korting mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.

Brons

Brons - per maand

49 euro per maand

> Betaling per maand (€ 49,-)
> Inschrijven op adres bij KvK
> Wekelijks post ontvangen
> Doorsturen van postscans is gratis
> 1 maand waarborgsom
> Locatie in Noord- of Zuid-Holland

Goud

Goud - per 12 maanden

29 euro per maand

> Betaling per jaar (€ 348,-)
> Inschrijven op adres bij KvK
> Wekelijks post ontvangen
> Doorsturen van postscans is gratis
> Geen waarborgsom
> Locatie in Noord- of Zuid-Holland

Zilver

Zilver - per 6 maanden

39 euro per maand

> Betaling per halfjaar (€ 234,-)
> Inschrijven op adres bij KvK
> Wekelijks post ontvangen
> Doorsturen van postscans is gratis
> Geen waarborgsom
> Locatie in Noord- of Zuid-Holland

De voordelen van het huren van een postadres

Het huren van een postadres en het gebruiken ervan in plaats van uw woonadres, zorgt ervoor dat u als zzp’er een professionelere indruk maakt op uw (potentiële) klanten. Ook wanneer u woonachtig bent in het buitenland, maar wel ondernemingsactiviteiten in Nederland uitvoert, vormt het huren van een postadres een efficiënte en voordelige oplossing.

Met een postadres voldoet u bovendien aan een belangrijke voorwaarde van de KvK, namelijk het beschikken over een plek waar daadwerkelijk fysieke werkzaamheden worden uitgevoerd. Bij ons kunt u een bureau en wifi huren, zodat u daar kunt werken of vergaderen met collega’s. Uiteraard betaalt u hiervoor enkel op de momenten dat u er daadwerkelijk gebruik van maakt.
virtueel kantoor

5000 +

Postscans sinds begin dit jaar

200 +

Tevreden klanten

99 %

Klanttevredenheid

3

Aantal locaties
coworkplace

Uw overeenkomst eenvoudig en snel geregeld

Wilt u als ambitieuze ondernemer ook kunnen profiteren van de hierboven beschreven voordelen? Vult u dan het contactformulier op onze website in. Na ontvangst hiervan nemen wij per e-mail contact met u op. Wij vragen u aan aanvraagformulier in te vullen en ons van enkele identificatiegegevens te voorzien. Ook dient u aan te geven met welke bedrijfsactiviteiten u zich bezighoudt. Vervolgens sturen wij u de overeenkomst.

Deze overeenkomst kunt u digitaal ondertekenen. Na uw ondertekening doen wij u een factuur toekomen. Na het voldoen daarvan ontvangt u de formele overeenkomst, waarmee u direct naar de Kamer van Koophandel kunt gaan. U kunt een zakelijk inschrijfadres en postadres huren voor een maand, halfjaar of jaar.

Aanvraagformulier

Bedrijf aanmelden

U kunt uw bedrijf eenvoudig inschrijven door het onderstaande formulier in te vullen. Vervolgens nemen wij per e-mail contact met u op.

  Contactgegevens

  Pakketkeuze & Bedrijfsgegevens

  Staat het bedrijf op dit moment ingeschreven bij de Kamer van Koophandel?

  Selecteer hieronder de gewenste locatie

  Wat doet u precies? Omschrijf hier uw bedrijfsactiviteiten zo uitgebreid mogelijk.*

  Om spam inzendingen te voorkomen vragen we u onderstaande som uit te rekenen.*

  Inschrijving onder voorbehoud van WWFT-screening

  Frequently asked questions

  Veelgestelde vragen

  Wij nemen geen pakketten of aangetekende poststukken aan. De reguliere post scannen wij zorgvuldig voor u in en sturen we twee keer per maand naar u door.

  De tarieven die u op onze website ziet, zijn allemaal exclusief 21% BTW. Voor zowel onze kwartaalpakketten, halfjaarpakketten en jaarpakketten hanteren wij scherpe tarieven. Hetzelfde geldt voor de verhuur van fysieke werkruimte inclusief wifi.

  Jazeker, het postadres dat u bij ons huurt is onder andere bedoeld om als officieel communicatiemiddel te gebruiken. U kunt deze op uw website plaatsen, maar bijvoorbeeld ook op uw briefpapier en visitekaartjes laten drukken.

  Postadres huren