zakelijk inschrijfadres

Een virtueel kantooradres binnen 24 uur opgezet

KvK virtueel kantoor online aanvragen

Een virtueel kantoor huren kan al vanaf 29 euro per maand

Bent u recent met uw eigen onderneming gestart? Of bent u al langer als zelfstandige werkzaam vanuit huis en zoekt u naar alternatieven voor een kantoor, aangezien de kosten die daarmee gepaard gaan torenhoog zijn? Dan biedt Zakelijkhuren24.nl u een interessante tussenoplossing: een voor de KvK virtueel kantoor. Zo profiteert u van diverse voordelen waarvan u ook met een echt kantoorpand profiteert, maar dan zonder de hoge huurlasten.

Een virtueel kantoor voor KvK inschrijving wordt ook wel een KvK inschrijfadres of vestigingsadres genoemd. Bij Zakelijkhuren24.nl heeft u, in tegenstelling tot veel andere bedrijven die vergelijkbare diensten aanbieden, ook nog eens de mogelijkheid om een kantoorruimte inclusief wifi te huren.

Genoemde tarieven zijn exclusief btw

Een overzicht van onze voordelige pakketten

Hieronder een overzicht van onze pakketten. Indien u meer bedrijven wil inschrijven dan is een korting mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.

Brons

Brons - per maand

49 euro per maand

> Betaling per maand (€ 49,-)
> Inschrijven op adres bij KvK
> Wekelijks post ontvangen
> Doorsturen van postscans is gratis
> 1 maand waarborgsom
> Locatie in Noord- of Zuid-Holland

Goud

Goud - per 12 maanden

29 euro per maand

> Betaling per jaar (€ 348,-)
> Inschrijven op adres bij KvK
> Wekelijks post ontvangen
> Doorsturen van postscans is gratis
> Geen waarborgsom
> Locatie in Noord- of Zuid-Holland

Zilver

Zilver - per 6 maanden

39 euro per maand

> Betaling per halfjaar (€ 234,-)
> Inschrijven op adres bij KvK
> Wekelijks post ontvangen
> Doorsturen van postscans is gratis
> Geen waarborgsom
> Locatie in Noord- of Zuid-Holland

De vele voordelen van een virtueel kantoor

Zo voldoet u tevens aan een belangrijke eis van de Kamer van Koophandel, namelijk dat het opgegeven adres daadwerkelijk het adres is waarop werkzaamheden (kunnen) worden uitgevoerd. Wanneer het u uitkomt, huurt u een kantoor waar u kunt werken en vergaderen. Over de momenten dat u deze niet nodig heeft, betaalt u uiteraard niet.

Een ander voordeel van een voor de KvK virtueel kantoor is dat u zelf niet verantwoordelijk bent voor schoonmaak en onderhoud én uw privacy kunt waarborgen. Uw woonadres hoeft u namelijk niet meer in het Handelsregister te laten opnemen. Tevens verstevigt u met een virtueel kantoor voor KvK inschrijving uw professionele uitstraling, wat uw onderneming enkel goed zal doen.
virtueel kantoor

5000 +

Postscans sinds begin dit jaar

200 +

Tevreden klanten

99 %

Klanttevredenheid

3

Aantal locaties
coworkplace

Voordelige maand-, halfjaar- en jaarpakketten

Wij nemen ook de verantwoordelijkheid voor uw post op ons. We zorgen ervoor dat uw post wekelijks wordt gescand en naar u wordt doorgestuurd. U hoeft dus niet onze fysieke locatie te bezoeken om uw post op te halen. Dat bespaart u een hoop reistijd. Zo houdt u meer tijd over voor uw core business. Een virtueel kantoor voor KvK inschrijving is niet alleen een oplossing voor ondernemers die hun woonadres privé willen houden, maar ook voor ondernemers die veel reizen of in het buitenland wonen.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van een inschrijfadres? Neemt u dan contact met ons op voor meer informatie. Wij bieden maandpakketten, halfjaarpakketten en jaarpakketten tegen voordelige tarieven aan.

Aanvraagformulier

Bedrijf aanmelden

U kunt uw bedrijf eenvoudig inschrijven door het onderstaande formulier in te vullen. Vervolgens nemen wij per e-mail contact met u op.

  Contactgegevens

  Pakketkeuze & Bedrijfsgegevens

  Staat het bedrijf op dit moment ingeschreven bij de Kamer van Koophandel?

  Selecteer hieronder de gewenste locatie

  Wat doet u precies? Omschrijf hier uw bedrijfsactiviteiten zo uitgebreid mogelijk.*

  Om spam inzendingen te voorkomen vragen we u onderstaande som uit te rekenen.*

  Inschrijving onder voorbehoud van WWFT-screening

  Frequently asked questions

  Veelgestelde vragen

  Met een virtueel kantoor heeft u de beschikking over een kantoor, zonder hier altijd aanwezig te hoeven zijn. U verkrijgt op deze manier een zakelijk adres dat u voor bedrijfsvermelding en communicatie kunt gebruiken.

  Een virtueel kantoor is veel goedkoper dan het huren van gewone bedrijfsruimte, terwijl u er hiermee wel voor zorgt, dat uw woonadres afgeschermd blijft. Zakelijkhuren24.nl zorgt bovendien voor digitalisering van uw post én maakt het mogelijk een fysieke werkplek inclusief wifi te gebruiken.

  Iedere klant heeft het recht zijn of haar overeenkomst binnen veertien dagen te annuleren. Hiervoor hoeft u geen reden op te geven. U krijgt van ons het volledige bedrag teruggestort op dezelfde rekening als waarmee u de betaling heeft verricht.

   

   

  KvK virtueel kantoor