zakelijk inschrijfadres

Een inschrijfadres voor de KvK binnen 24 uur geregeld

Hier kunt u uw KvK adres verbergen

Een KvK adres afschermen kan al vanaf 29 euro per maand

Veel zzp’ers en eigenaren van eenmanszaken voelen zich genoodzaakt zich met hun privé adres bij het Handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) in te schrijven. Wanneer u vanuit huis werkt en uw woonadres laat registreren, zijn uw privégegevens echter eenvoudig te vinden op het internet. Dit kan leiden tot allerlei vervelende situaties, zoals ongewenste bezoeken aan uw woning en zelfs identiteitsfraude.

Sinds recent worden woonadressen in het Handelsregister afgeschermd, maar wanneer uw woonadres en het vestigingsadres van uw bedrijf hetzelfde zijn, kunt u niet zomaar uw KvK adres verbergen. Zakelijkhuren24.nl biedt u de mogelijkheid een zakelijk vestigingsadres te huren waarmee u uw huidige KvK adres kunt verbergen. Zo blijft uw privacy gewaarborgd én maakt u een professionele indruk.

Genoemde tarieven zijn exclusief btw

Een overzicht van onze voordelige pakketten

Hieronder een overzicht van onze pakketten. Indien u meer bedrijven wil inschrijven dan is een korting mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.

Brons

Brons - per maand

49 euro per maand

> Betaling per maand (€ 49,-)
> Inschrijven op adres bij KvK
> Wekelijks post ontvangen
> Doorsturen van postscans is gratis
> 1 maand waarborgsom
> Locatie in Noord- of Zuid-Holland

Goud

Goud - per 12 maanden

29 euro per maand

> Betaling per jaar (€ 348,-)
> Inschrijven op adres bij KvK
> Wekelijks post ontvangen
> Doorsturen van postscans is gratis
> Geen waarborgsom
> Locatie in Noord- of Zuid-Holland

Zilver

Zilver - per 6 maanden

39 euro per maand

> Betaling per halfjaar (€ 234,-)
> Inschrijven op adres bij KvK
> Wekelijks post ontvangen
> Doorsturen van postscans is gratis
> Geen waarborgsom
> Locatie in Noord- of Zuid-Holland

Uw KvK adres afschermen: bij ons binnen 24 uur geregeld

Door uw KvK bezoekadres af te schermen met een inschrijfadres van Zakelijkhuren24.nl, beschikt u over een legaal vestigingsadres voor uw onderneming. Ziet u hierin de voor u ideale oplossing? Bij ons is een inschrijfadres binnen 24 uur geregeld. Wanneer u het contactformulier op onze website invult, zullen wij u een aanmeldformulier toesturen.

Daarbij ontvangen wij ook graag uw identificatiegegevens en een omschrijving van de aard van uw bedrijfsactiviteiten. De overeenkomst sturen wij u per e-mail. Deze kunt u digitaal ondertekenen en naar ons terugsturen. Zodra u de factuur die wij u vervolgens sturen hebt voldaan, sturen wij u de officiële overeenkomst, waarmee u direct naar de KvK kunt gaan.
virtueel kantoor

5000 +

Postscans sinds begin dit jaar

200 +

Tevreden klanten

99 %

Klanttevredenheid

3

Aantal locaties
coworkplace

Extra diensten die wij onze ondernemers aanbieden

Door te kiezen voor een inschrijfadres van Zakelijkhuren24.nl, kunt u uw privé adres bij de KvK afschermen. U heeft bij ons de keuze uit drie verschillende pakketten: een maandpakket, een halfjaarpakket en een jaarpakket. Uiteraard hanteren wij scherpe prijzen. Daarnaast bieden we u ook nog eens extra services: zo wordt de post die u op dit adres ontvangt wekelijks middels postscans per e-mail naar u verstuurd.

Omdat wij een fysiek adres zijn, kunt u bij ons voor een dag of een dagdeel ook een kantoor huren. U heeft dan de beschikking over een bureau en wifi. Zo kunt u daadwerkelijk komen werken en vergaderen.

Aanvraagformulier

Bedrijf aanmelden

U kunt uw bedrijf eenvoudig inschrijven door het onderstaande formulier in te vullen. Vervolgens nemen wij per e-mail contact met u op.

  Contactgegevens

  Pakketkeuze & Bedrijfsgegevens

  Staat het bedrijf op dit moment ingeschreven bij de Kamer van Koophandel?

  Selecteer hieronder de gewenste locatie

  Wat doet u precies? Omschrijf hier uw bedrijfsactiviteiten zo uitgebreid mogelijk.*

  Om spam inzendingen te voorkomen vragen we u onderstaande som uit te rekenen.*

  Inschrijving onder voorbehoud van WWFT-screening

  Frequently asked questions

  Veelgestelde vragen

  De meeste bedrijven kunnen op ons adres in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel worden ingeschreven. Echter maken wij enkele uitzonderingen. Zo is het niet mogelijk om ondernemingen die actief zijn binnen de erotische industrie of verdovende middelen of een onderneming die hieraan is gerelateerd, bij ons in te schrijven.

  Nee, ons adres kan niet als bezoekadres of showroom worden gebruikt. Mocht er bezoek voor u op het adres arriveren op een moment dat u er niet bent, dan zullen wij deze vriendelijk melden dat u niet aanwezig bent. Eventueel papierwerk kunnen wij wel aannemen, om dit met de maandelijkse postscans naar u door te sturen.

  Nee, een zakelijk postadres kan enkel als correspondentieadres worden gebruikt. Een adres dat u bij Zakelijkhuren24.nl huurt, kunt u ook gebruiken om u bij de Kamer van Koophandel in te schrijven.

  KvK adres verbergen