zakelijk inschrijfadres

Bij ons regelt u binnen 24 uur een inschrijfadres

Dit kost een postadres

Een postadres kost bij ons 29 euro per maand. Dit is een vanafprijs.

Een postadres is een adres waarop u niet woont, maar wel uw post ontvangt. Voor een ondernemer kunnen er verschillende redenen bestaan om voor een dergelijk adres te kiezen. Bijvoorbeeld om de privé- en zakelijke correspondentiestromen gescheiden te houden. Voor de huur van dit adres bent u bij Zakelijkhuren24.nl aan het juiste adres.

De kosten die wij voor het postadres hanteren, zijn scherp te noemen. We bieden u als ondernemer vaste pakketten tegen voordelige tarieven. Heeft u voor meerdere bedrijven een postadres nodig? Neemt u dan contact met ons op, zodat we u van een prijs op maat kunnen voorzien. Graag zijn we u vlot van dienst: het adres kan al binnen 24 uur geregeld zijn.

Genoemde tarieven zijn exclusief btw

Een overzicht van onze voordelige pakketten

Hieronder een overzicht van onze pakketten. Indien u meer bedrijven wil inschrijven dan is een korting mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.

Brons

Brons - per maand

49 euro per maand

> Betaling per maand (€ 49,-)
> Inschrijven op adres bij KvK
> Wekelijks post ontvangen
> Doorsturen van postscans is gratis
> 1 maand waarborgsom
> Locatie in Noord- of Zuid-Holland

Goud

Goud - per 12 maanden

29 euro per maand

> Betaling per jaar (€ 348,-)
> Inschrijven op adres bij KvK
> Wekelijks post ontvangen
> Doorsturen van postscans is gratis
> Geen waarborgsom
> Locatie in Noord- of Zuid-Holland

Zilver

Zilver - per 6 maanden

39 euro per maand

> Betaling per halfjaar (€ 234,-)
> Inschrijven op adres bij KvK
> Wekelijks post ontvangen
> Doorsturen van postscans is gratis
> Geen waarborgsom
> Locatie in Noord- of Zuid-Holland

Adres voor inschrijving bij de Kamer van Koophandel

Werkt u als ondernemer vanuit uw eigen huis en beschikt u niet over een kantoor of een bedrijfspand? Dan verkeert u wellicht in de veronderstelling genoodzaakt te zijn om uw woonadres voor de inschrijving bij de Kamer van Koophandel te gebruiken. Dit is echter niet het geval. Wegens de service en de lage kosten van een postadres kiezen steeds meer ondernemers ervoor hun woonadres privé te houden.

U loopt zo nooit meer het risico dat er ineens klanten of andere zakelijke contacten voor uw deur staan. Dezelfde aantrekkelijke kosten voor een postadres gelden ook voor ondernemers zonder Nederlands woonadres. Ook zij kunnen dit adres voor de KvK gebruiken.
virtueel kantoor

5000 +

Postscans sinds begin dit jaar

200 +

Tevreden klanten

99 %

Klanttevredenheid

3

Aantal locaties
coworkplace

Goedkoop uw zakelijke correspondentie regelen

De lage kosten die wij voor een postadres hanteren, hebben ertoe geleid dat steeds meer ondernemers voor een zakelijk correspondentieadres kiezen. Wat de exacte kosten zijn, is afhankelijk van het pakket dat u kiest: een maandpakket, halfjaarpakket of jaarpakket. U betaalt dan ook respectievelijk per maand, halfjaar of jaar. Het adres is uitsluitend voor zakelijke correspondentie bedoeld.

Ook geldt het adres niet als bezoekadres of adres waar retouren kunnen worden verwerkt. U betaalt altijd de standaard kosten van een postadres, ongeacht hoeveel post u op het adres ontvangt. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Aanvraagformulier

Bedrijf aanmelden

U kunt uw bedrijf eenvoudig inschrijven door het onderstaande formulier in te vullen. Vervolgens nemen wij per e-mail contact met u op.

  Contactgegevens

  Pakketkeuze & Bedrijfsgegevens

  Staat het bedrijf op dit moment ingeschreven bij de Kamer van Koophandel?

  Selecteer hieronder de gewenste locatie

  Wat doet u precies? Omschrijf hier uw bedrijfsactiviteiten zo uitgebreid mogelijk.*

  Om spam inzendingen te voorkomen vragen we u onderstaande som uit te rekenen.*

  Inschrijving onder voorbehoud van WWFT-screening

  Frequently asked questions

  Veelgestelde vragen

  Het briefadres is het adres van een andere persoon dat je kunt gebruiken wanneer je als particulier niet in de GBA staat ingeschreven. Het depot van ons postadres is uitsluitend bestemd voor zakelijke poststukken. Om deze te kunnen huren, dien je ofwel in Nederland ofwel in het buitenland over een vast woonadres te beschikken. Een postadres en een briefadres zijn dus twee andere dingen.

  De tarieven op onze website zijn exclusief de 21% BTW.

  Dit kan zeker. Een postadres is een prettige optie voor ondernemers die in het buitenland woonachtig zijn en bedrijfsactiviteiten in Nederland hebben. Of u nu een binnen- of buitenlands woonadres heeft, maakt voor het huren van een postadres dus geen verschil.

  Kosten postadres