zakelijk inschrijfadres

Regel binnen 24 uur een zakelijk inschrijfadres

Een postadresvoor de KvK

Vanaf 29 euro heeft u al een KvK-correspondentieadres

Wanneer u uw bedrijf bij de Kamer van Koophandel in het handelsregister wilt laten inschrijven, wordt er een vestigingsadres van u gevraagd. Dit wordt ook wel inschrijfadres, registratieadres of bedrijfsadres genoemd. Veel ondernemers zonder eigen kantoorruimte verkeren in de veronderstelling dat ze een huisadres dienen op te geven. Dat is echter niet het geval.

U kunt namelijk ook kiezen voor een virtueel kantoor door u met een correspondentieadres bij de KvK in te schrijven. Zo hoeft uw privéadres niet openbaar te worden gemaakt. Ook wanneer u in het buitenland woonachtig bent, kunt u op deze manier een Nederlands vestigingsadres verkrijgen. Wilt u zich inschrijven bij de KvK met een correspondentieadres? Zakelijkhuren24.nl regelt het binnen 24 uur.

Genoemde tarieven zijn exclusief btw

Een overzicht van onze voordelige pakketten

Hieronder een overzicht van onze pakketten. Indien u meer bedrijven wil inschrijven dan is een korting mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.

Brons

Brons - per maand

49 euro per maand

> Betaling per maand (€ 49,-)
> Inschrijven op adres bij KvK
> Wekelijks post ontvangen
> Doorsturen van postscans is gratis
> 1 maand waarborgsom
> Locatie in Noord- of Zuid-Holland

Goud

Goud - per 12 maanden

29 euro per maand

> Betaling per jaar (€ 348,-)
> Inschrijven op adres bij KvK
> Wekelijks post ontvangen
> Doorsturen van postscans is gratis
> Geen waarborgsom
> Locatie in Noord- of Zuid-Holland

Zilver

Zilver - per 6 maanden

39 euro per maand

> Betaling per halfjaar (€ 234,-)
> Inschrijven op adres bij KvK
> Wekelijks post ontvangen
> Doorsturen van postscans is gratis
> Geen waarborgsom
> Locatie in Noord- of Zuid-Holland

De mogelijkheid een fysieke werkplek te gebruiken

Een ander belangrijk voordeel van het zich inschrijven bij de KvK met een correspondentieadres is dat u uw post niet meer zelf hoeft te sorteren. Wij scannen uw poststukken in en versturen deze wekelijks naar het door u aan ons opgegeven e-mailadres.

Wellicht weet u dat de KvK als voorwaarde stelt dat het door u opgegeven adres ook de locatie is waar uw bedrijfsactiviteiten plaatsvinden. Daarom biedt Zakelijkhuren24.nl u ook de mogelijkheid om een bureau met wifi te huren. Zo voldoet u geheel aan de eisen die door de Kamer van Koophandel zijn gesteld. Uiteraard hanteren wij voor de huur van fysieke werkplekken eveneens scherpe tarieven.
virtueel kantoor

5000 +

Postscans sinds begin dit jaar

200 +

Tevreden klanten

99 %

Klanttevredenheid

3

Aantal locaties
coworkplace

Een correspondentieadres tegen scherpe tarieven

Wilt u zich bij de KvK inschrijven met een correspondentieadres? Bij ons heeft u de keuze uit verschillende pakketten: een maandpakket, een halfjaarpakket of een jaarpakket. Wilt u meerdere bedrijven inschrijven, dan profiteert u zelfs van een aantrekkelijke korting. Neemt u in dat geval contact met ons op voor de mogelijkheden van een prijs op maat.

Het doorsturen van post is een service die wij gratis aanbieden wanneer u besluit tot het huren van een correspondentieadres om u bij de KvK te kunnen inschrijven. Hoeveel poststukken wij wekelijks dienen te scannen en versturen, speelt daarbij geen rol van belang. Zelfs niet als dit er honderden zijn.

Aanvraagformulier

Bedrijf aanmelden

U kunt uw bedrijf eenvoudig inschrijven door het onderstaande formulier in te vullen. Vervolgens nemen wij per e-mail contact met u op.

  Contactgegevens

  Pakketkeuze & Bedrijfsgegevens

  Staat het bedrijf op dit moment ingeschreven bij de Kamer van Koophandel?

  Selecteer hieronder de gewenste locatie

  Wat doet u precies? Omschrijf hier uw bedrijfsactiviteiten zo uitgebreid mogelijk.*

  Om spam inzendingen te voorkomen vragen we u onderstaande som uit te rekenen.*

  Inschrijving onder voorbehoud van WWFT-screening

  Frequently asked questions

  Veelgestelde vragen

  De tarieven die u op onze website ziet, zijn exclusief de 21% BTW.

  Belt er op ons adres een deurwaarder voor u aan, dan zullen we deze persoon informeren dat u niet op het adres aanwezig bent. Indien van toepassing nemen we de documenten in ontvangst en doen wij u deze per e-mail toekomen.

  Er geldt een herroepingsrecht van 14 dagen. Binnen deze periode kunt u uw bestelling zonder opgave van reden annuleren. U krijgt van ons dan het volledige bedrag teruggestort.

  Inschrijven KvK correspondentieadres