zakelijk inschrijfadres

Een zakelijk adres al binnen 24 uur geregeld

Inschrijven bij de KvK zonder Nederlands adres

Al vanaf 29 euro per maand kunt u zich bij ons registreren

Net als veel andere startende ondernemers verkeert ook u wellicht in de veronderstelling dat een Nederlands huisadres noodzakelijk is om uw bedrijf in bij de Kamer van Koophandel in te schrijven. Echter is dat niet het geval. U kunt uw onderneming ook laten inschrijven bij de KvK zonder van een Nederlands adres in het bezit te zijn.

Heeft u geen eigen kantoor of werkplaats, dan kunt u uw onderneming laten registreren bij Zakelijkhuren24.nl. Deze wordt dan formeel op ons adres gevestigd. Dit betekent niet dat u uw werkzaamheden vanaf ons adres moet uitvoeren. Wel maken wij het mogelijk om een kantoor inclusief wifi te huren, zodat u daar kunt werken en vergaderen.

Genoemde tarieven zijn exclusief btw

Een overzicht van onze voordelige pakketten

Hieronder een overzicht van onze pakketten. Indien u meer bedrijven wil inschrijven dan is een korting mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.

Brons

Brons - per maand

49 euro per maand

> Betaling per maand (€ 49,-)
> Inschrijven op adres bij KvK
> Wekelijks post ontvangen
> Doorsturen van postscans is gratis
> 1 maand waarborgsom
> Locatie in Noord- of Zuid-Holland

Goud

Goud - per 12 maanden

29 euro per maand

> Betaling per jaar (€ 348,-)
> Inschrijven op adres bij KvK
> Wekelijks post ontvangen
> Doorsturen van postscans is gratis
> Geen waarborgsom
> Locatie in Noord- of Zuid-Holland

Zilver

Zilver - per 6 maanden

39 euro per maand

> Betaling per halfjaar (€ 234,-)
> Inschrijven op adres bij KvK
> Wekelijks post ontvangen
> Doorsturen van postscans is gratis
> Geen waarborgsom
> Locatie in Noord- of Zuid-Holland

Een formeel inschrijfadres inclusief postservice

De mogelijkheid tot inschrijven bij de KvK zonder Nederlands adres is handig voor startende ondernemers, maar ook voor degenen die reeds in het bezit van een vestigingsadres zijn en deze willen wijzigen. Bijvoorbeeld omdat het vestigingsadres gelijk is aan het woonadres. U kunt erop rekenen dat ons kantoor aan alle vereisten voldoet die door de Kamer van Koophandel worden gesteld om een bedrijf in te schrijven.

Niet alleen kunt u zich dankzij onze diensten zonder Nederlands adres inschrijven bij de KvK, ook zorgen wij ervoor dat uw post wordt gedigitaliseerd en naar u wordt doorgestuurd. Dit doen wij wekelijks door middel van postscans die naar u worden gemaild.
virtueel kantoor

5000 +

Postscans sinds begin dit jaar

200 +

Tevreden klanten

99 %

Klanttevredenheid

3

Aantal locaties
coworkplace

Ideale oplossing voor ondernemers in het buitenland

Zakelijkhuren24.nl biedt u flexibiliteit én scherpe tarieven. Voor een maand-, halfjaar- of jaarpakket betaalt u bij ons nooit te veel. U kunt ook meerdere ondernemingen inschrijven bij de KvK zonder Nederlands adres. Een vestigingsadres is ook interessant voor Nederlandse ondernemers in het buitenland.

Sommigen zijn reeds ondernemer wanneer zij naar het buitenland vertrekken, anderen starten hun bedrijf nadat zij zijn geëmigreerd. En komt u voor zaken naar Nederland? Wij bieden u ook de mogelijkheid om een kantoorruimte inclusief wifi te huren, waar u rustig kunt werken en met collega’s kunt vergaderen. Voor het inschrijven bij de KvK zonder Nederlands adres vragen wij slechts enkele gegevens van u.

Aanvraagformulier

Bedrijf aanmelden

U kunt uw bedrijf eenvoudig inschrijven door het onderstaande formulier in te vullen. Vervolgens nemen wij per e-mail contact met u op.

  Contactgegevens

  Pakketkeuze & Bedrijfsgegevens

  Staat het bedrijf op dit moment ingeschreven bij de Kamer van Koophandel?

  Selecteer hieronder de gewenste locatie

  Wat doet u precies? Omschrijf hier uw bedrijfsactiviteiten zo uitgebreid mogelijk.*

  Om spam inzendingen te voorkomen vragen we u onderstaande som uit te rekenen.*

  Inschrijving onder voorbehoud van WWFT-screening

  Frequently asked questions

  Veelgestelde vragen

  Dit is niet mogelijk. Zakelijkhuren24.nl ondersteunt zakelijke klanten uit binnen- en buitenland. Ons inschrijfadres kan worden gebruikt voor registratie bij de Kamer van Koophandel. Personen kunnen hier geen gebruik van maken.

  Nee, dit is niet mogelijk. Om een inschrijving bij Zakelijkhuren24.nl te realiseren, hebben wij volgens de geldende regels enkele gegevens van u nodig. Een van die gegevens betreft uw binnen- of buitenlandse verblijfadres

  De tarieven die u op onze website vermeld ziet, zijn exclusief de 21% BTW.

  Inschrijven bij de KvK zonder Nederlands adres