zakelijk inschrijfadres

Regel binnen 24 uur een zakelijk inschrijfadres

Huurovereenkomst aangaan met Zakelijkhuren24.nl

Een huurovereenkomst voor een postadres kan al vanaf 29 euro per maand

Als ondernemer kunt u om verschillende redenen overwegen een huurovereenkomst voor een postadres aan te gaan. Een groot aantal bedrijven biedt deze dienst aan. In Zakelijkhuren24.nl vindt u echter een betrouwbare partner. Wij verhuren vanuit ons kantoor postadressen aan zakelijke klanten.

Wij scannen de post en verzenden u deze per e-mail. Zo hoeft u nooit naar onze locatie te komen, wat tevens een belangrijk voordeel is ten opzichte van het huren van een postbus. Bovendien kunt u bij ons de huurovereenkomst voor een postadres al binnen 24 uur hebben geregeld. Ook dat kan volledig online. U kunt het bij ons gehuurde adres daarnaast gebruiken voor de officiële inschrijving van uw bedrijf bij de Kamer van Koophandel.

Genoemde tarieven zijn exclusief btw

Een overzicht van onze voordelige pakketten

Hieronder een overzicht van onze pakketten. Indien u meer bedrijven wil inschrijven dan is een korting mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.

Brons

Brons - per maand

49 euro per maand

> Betaling per maand (€ 49,-)
> Inschrijven op adres bij KvK
> Wekelijks post ontvangen
> Doorsturen van postscans is gratis
> 1 maand waarborgsom
> Locatie in Noord- of Zuid-Holland

Goud

Goud - per 12 maanden

29 euro per maand

> Betaling per jaar (€ 348,-)
> Inschrijven op adres bij KvK
> Wekelijks post ontvangen
> Doorsturen van postscans is gratis
> Geen waarborgsom
> Locatie in Noord- of Zuid-Holland

Zilver

Zilver - per 6 maanden

39 euro per maand

> Betaling per halfjaar (€ 234,-)
> Inschrijven op adres bij KvK
> Wekelijks post ontvangen
> Doorsturen van postscans is gratis
> Geen waarborgsom
> Locatie in Noord- of Zuid-Holland

Voordelen van een huurovereenkomst voor een postadres

Een groot deel van de kleine ondernemers gaat een huurovereenkomst voor een postadres uit privacyoverwegingen aan. Wanneer u over een postadres beschikt, hoeft u uw privéadres niet in het handelsregister te laten opnemen. Klanten en andere zakelijke relaties kunnen zo niet zomaar zien waar u woont. Een prettig idee voor u, maar ook voor uw familie.

Ook komt een zakelijk postadres in de communicatie naar uw klanten professioneler over. Uit onderzoeken blijkt, dat men in het algemeen eerder is geneigd met iemand in zee te gaan die een zakelijk adres heeft dan met iemand die een woonadres opgeeft. Ook wanneer u in het buitenland woont, kan dit adres een oplossing zijn.
virtueel kantoor

5000 +

Postscans sinds begin dit jaar

200 +

Tevreden klanten

99 %

Klanttevredenheid

3

Aantal locaties
coworkplace

Tijd besparen met behulp van digitalisering

Behalve privacybescherming en een professionelere uitstraling levert een huurovereenkomst voor een postadres u ook een hogere efficiëntie op. Digitalisering bespaart u namelijk een hoop tijd. Tijd die u anders kwijt zou zijn aan het zelf openen en scannen van al uw poststukken. Het digitaliseren van uw post doen we uiteraard met uiterste discretie.

Bent u geïnteresseerd? Vult u dan het formulier op onze website in. Wij zullen daarna contact met u opnemen om een aanvraagformulier in te vullen. We hebben daarbij ook enkele identificatiegegevens nodig. Daarna sturen wij u de overeenkomst per e-mail. Met de ondertekende overeenkomst kunt u, indien gewenst, direct naar de Kamer van Koophandel.

Aanvraagformulier

Bedrijf aanmelden

U kunt uw bedrijf eenvoudig inschrijven door het onderstaande formulier in te vullen. Vervolgens nemen wij per e-mail contact met u op.

  Contactgegevens

  Pakketkeuze & Bedrijfsgegevens

  Staat het bedrijf op dit moment ingeschreven bij de Kamer van Koophandel?

  Selecteer hieronder de gewenste locatie

  Wat doet u precies? Omschrijf hier uw bedrijfsactiviteiten zo uitgebreid mogelijk.*

  Om spam inzendingen te voorkomen vragen we u onderstaande som uit te rekenen.*

  Inschrijving onder voorbehoud van WWFT-screening

  Frequently asked questions

  Veelgestelde vragen

  Ja, u kunt het postadres naar uw klanten en andere zakelijke connecties communiceren. U kunt het postadres bijvoorbeeld op uw website zetten of op uw visitekaartjes laten drukken.

  Nee, het is niet mogelijk om zo maar klanten op het adres te ontvangen. Communiceert u dit duidelijk naar hen, zodat zij niet zonder reden naar het adres afreizen.

  Nee, het postadres wordt verschaft aan ondernemers in binnen- en buitenland die over een vaste verblijfplaats beschikken. U kunt het niet gebruiken om u bij de gemeente in te schrijven. Het postadres bestaat enkel ten behoeve van zakelijke doeleinden.

  Huurovereenkomst postadres