zakelijk inschrijfadres

Een zakelijk inschrijfadres binnen 24 uur opgezet

Een voordelig postadres voor kleinere bedrijven

Vanaf 29 euro kunnen kleine ondernemers al bij ons terecht

Als ondernemer wilt u bereikbaar zijn voor uw (potentiële) klanten en zakenpartners, maar daarin dient u wel voorzichtig te zijn. Het laatste wat u wilt, is dat men bij uw privéadres op de stoep staat. Wilt u dit voorkomen, dan is een goedkoop postadres voor kleine ondernemers zeer raadzaam.

Niet alleen schermt u daarmee uw privégegevens af, u profiteert ook nog eens van de postverwerking die voor u wordt gedaan. Het mes snijdt dus aan twee kanten. Daar komt bovenop dat uw onderneming, of dit nu een vof of een eenmanszaak betreft, een professionele en betrouwbare uitstraling krijgt. Bent u geïnteresseerd? Vult u dan het contactformulier op onze website in.

Genoemde tarieven zijn exclusief btw

Een overzicht van onze voordelige pakketten

Hieronder een overzicht van onze pakketten. Indien u meer bedrijven wil inschrijven dan is een korting mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.

Brons

Brons - per maand

49 euro per maand

> Betaling per maand (€ 49,-)
> Inschrijven op adres bij KvK
> Wekelijks post ontvangen
> Doorsturen van postscans is gratis
> 1 maand waarborgsom
> Locatie in Noord- of Zuid-Holland

Goud

Goud - per 12 maanden

29 euro per maand

> Betaling per jaar (€ 348,-)
> Inschrijven op adres bij KvK
> Wekelijks post ontvangen
> Doorsturen van postscans is gratis
> Geen waarborgsom
> Locatie in Noord- of Zuid-Holland

Zilver

Zilver - per 6 maanden

39 euro per maand

> Betaling per halfjaar (€ 234,-)
> Inschrijven op adres bij KvK
> Wekelijks post ontvangen
> Doorsturen van postscans is gratis
> Geen waarborgsom
> Locatie in Noord- of Zuid-Holland

Volledige waarborging van uw privacy als ondernemer

Bij Zakelijkhuren24.nl kunt u een goedkoop postadres voor kleine ondernemers al binnen 24 uur realiseren. Uw post, die wij op ons adres ontvangen, versturen wij als postscans wekelijks per e-mail naar u. Uw privacy dragen wij daarbij hoog in het vaandel. U kunt er dan ook op rekenen dat deze voor de volle honderd procent gewaarborgd zal zijn.

Met een goedkoop postadres voor kleine ondernemers neemt u uzelf een hoop werk uit handen, maar biedt u ook klanten en andere zakelijke contacten een betrouwbaar aanspreekpunt. Iets wat nu, maar ook in de toekomst belangrijk is.
virtueel kantoor

5000 +

Postscans sinds begin dit jaar

200 +

Tevreden klanten

99 %

Klanttevredenheid

3

Aantal locaties
coworkplace

Tevens te gebruiken voor inschrijving in de KvK

Er bestaan veel bedrijven die een goedkoop postadres voor kleine ondernemers aanbieden. Niet zelden betreft dit bij hen echter uitsluitend een correspondentieadres. Zakelijkhuren24.nl gaat graag een stapje verder, om u als ondernemer ook in andere processen te faciliteren. Zo kunt u zich met een goedkoop postadres voor kleine ondernemers dat u bij ons huurt, eveneens bij de Kamer van Koophandel inschrijven.

Een zakelijk inschrijfadres is nu eenmaal een vereiste om in het handelsregister te kunnen worden opgenomen. De inschrijving en wekelijkse postverwerking kunt u bij ons op verschillende manieren regelen. Wij bieden een maandpakket, halfjaarpakket en jaarpakket, elk tegen voordelige tarieven. Neemt u voor meer informatie contact met ons op.

Aanvraagformulier

Bedrijf aanmelden

U kunt uw bedrijf eenvoudig inschrijven door het onderstaande formulier in te vullen. Vervolgens nemen wij per e-mail contact met u op.

  Contactgegevens

  Pakketkeuze & Bedrijfsgegevens

  Staat het bedrijf op dit moment ingeschreven bij de Kamer van Koophandel?

  Selecteer hieronder de gewenste locatie

  Wat doet u precies? Omschrijf hier uw bedrijfsactiviteiten zo uitgebreid mogelijk.*

  Om spam inzendingen te voorkomen vragen we u onderstaande som uit te rekenen.*

  Inschrijving onder voorbehoud van WWFT-screening

  Frequently asked questions

  Veelgestelde vragen

  Ja, u kunt het postadres op uw website plaatsen, net zoals dat u deze op uw visitekaartje kunt vermelden. Geeft u hierbij wel aan dat dit om een postadres en niet om een bezoekadres gaat. Zo voorkomt u dat klanten en andere zakelijke contacten naar dit adres afreizen.

  Dit behoort niet tot de mogelijkheden. Het postadres voor kleine ondernemers is niet voor personen  bedoeld, maar enkel voor bedrijven uit binnen- en buitenland die een adres voor hun inschrijving nodig hebben.

  Wanneer zich een deurwaarder op het postadres presenteert, geven wij door dat u niet aanwezig bent. Indien van toepassing, nemen wij de schriftelijke correspondentie in ontvangst. Deze wordt, samen met de andere door u ontvangen post op dit adres, gescand en per e-mail naar u toe gestuurd.

  Goedkoop postadres kleine ondernemers