zakelijk inschrijfadres

Inschrijven binnen 24 uur mogelijk

Fictief adres

U heeft al een fictief adres vanaf 29 euro per maand

Als ondernemer kan het om verschillende redenen interessant zijn om een zakelijk fictief adres te hebben. Wellicht voelt u zich er niet prettig bij uw woonadres aan zakelijke contacten te verstrekken, of wilt u uw onderneming een professionelere uitstraling geven. Bovendien is een fictief adres vele malen goedkoper dan het huren van een bedrijfsruimte én gaat er minder risico mee gemoeid.

Het aanvragen ervan verloopt bij ons zeer eenvoudig. Wanneer u geïnteresseerd bent, vult u het online contactformulier in of stuurt u ons een e-mail. Wij nemen vervolgens contact met u op en vragen u een formulier in te vullen en ons uw identificatiegegevens te doen toekomen. De overeenkomst kan binnen 24 uur worden geregeld.

Genoemde tarieven zijn exclusief btw

Een overzicht van onze voordelige pakketten

Hieronder een overzicht van onze pakketten. Indien u meer bedrijven wil inschrijven dan is een korting mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.

Brons

Brons - per maand

49 euro per maand

> Betaling per maand (€ 49,-)
> Inschrijven op adres bij KvK
> Wekelijks post ontvangen
> Doorsturen van postscans is gratis
> 1 maand waarborgsom
> Locatie in Noord- of Zuid-Holland

Goud

Goud - per 12 maanden

29 euro per maand

> Betaling per jaar (€ 348,-)
> Inschrijven op adres bij KvK
> Wekelijks post ontvangen
> Doorsturen van postscans is gratis
> Geen waarborgsom
> Locatie in Noord- of Zuid-Holland

Zilver

Zilver - per 6 maanden

39 euro per maand

> Betaling per halfjaar (€ 234,-)
> Inschrijven op adres bij KvK
> Wekelijks post ontvangen
> Doorsturen van postscans is gratis
> Geen waarborgsom
> Locatie in Noord- of Zuid-Holland

Een zakelijk fictief adres als inschrijfadres bij de KvK

Een zakelijk fictief adres kunt u eveneens als inschrijfadres voor de Kamer van Koophandel gebruiken. Voor een inschrijving in dit handelsregister is een adres namelijk verplicht. Dankzij Zakelijkhuren24.nl kunt u uw bedrijf inschrijven, ongeacht de plaats waar u zelf woonachtig bent.

Bovendien bieden wij u de mogelijkheid om gebruik te maken van een werkplek waar u ook fysiek aanwezig kunt zijn. U kunt een bureau en wifi huren. Bent u geen starter, maar heeft u reeds een onderneming? Ook dan kunt u uw huidige vestigingsadres wijzigen in ons adres. Onze locatie voldoet uiteraard aan alle vereisten voor het inschrijven van een zakelijk fictief adres.
virtueel kantoor

5000 +

Postscans sinds begin dit jaar

200 +

Tevreden klanten

99 %

Klanttevredenheid

3

Aantal locaties
coworkplace

Het adres voor al uw zakelijke correspondentie

Het aanvragen van een zakelijk fictief adres verloopt bij Zakelijkhuren24.nl eenvoudig en snel. Zodra de overeenkomst is geregeld, kunt u dit adres aan uw zakelijke contacten verstrekken. Uw nieuwe postadres is daarmee direct in gebruik genomen. U kunt alle correspondentie, ook van overheidsinstanties, vanaf dit moment naar dit adres laten sturen.

Zakelijkhuren24.nl verzendt de ontvangen correspondentie iedere week naar uw e-mailadres. Zo hoeft u dus ook niet naar locatie om uw post op te halen. U heeft bij ons de keuze uit drie pakketten: een maandpakket, een halfjaarpakket en een jaarpakket. Zo vindt iedere ondernemer het pakket dat het beste bij zijn of haar situatie past.

Aanvraagformulier

Bedrijf aanmelden

U kunt uw bedrijf eenvoudig inschrijven door het onderstaande formulier in te vullen. Vervolgens nemen wij per e-mail contact met u op.

  Contactgegevens

  Pakketkeuze & Bedrijfsgegevens

  Staat het bedrijf op dit moment ingeschreven bij de Kamer van Koophandel?

  Selecteer hieronder de gewenste locatie

  Wat doet u precies? Omschrijf hier uw bedrijfsactiviteiten zo uitgebreid mogelijk.*

  Om spam inzendingen te voorkomen vragen we u onderstaande som uit te rekenen.*

  Inschrijving onder voorbehoud van WWFT-screening

  Frequently asked questions

  Veelgestelde vragen

  Uw zakelijke fictieve adres dient ook als postadres. Dat is dus veel efficiënter dan een postadres dat u zelf dient te bezoeken om de brievenbus te legen. Wij sturen de post door naar het e-mailadres dat u zelf aan ons heeft opgegeven. Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met al uw poststukken om.

  De meeste ondernemers kiezen vanuit privacyoverwegingen voor een zakelijk fictief adres. Zo hebben klanten geen beschikking over het privéadres. Ook een professionelere, betrouwbaardere uitstraling is belangrijk. Het inscannen van de post bespaart u veel tijd en is zelfs van doorslaggevend belang voor veel ondernemers die in het buitenland woonachtig zijn.

  Een zakelijk postadres kan enkel als correspondentieadres worden gebruikt. Een zakelijk fictief adres fungeert als correspondentieadres, maar heeft ook het belangrijke kenmerk dat deze als inschrijfadres bij de Kamer van Koophandel kan worden gebruikt.

  Fictief adres