zakelijk inschrijfadres

Spoedservice mogelijk - Binnen 24 uur opgezet

Eenmanszaak: eisen vestigingsadres

Een zakelijk inschrijfadres vanaf 29 euro per maand!

Als ondernemer bent u met tal van zaken tegelijk bezig en staat elke dag in het teken van groei en ontwikkeling. Veel kleine zelfstandigen, maar ook zzp’ers, hanteren hun woonadres als inschrijfadres voor de Kamer van Koophandel en als postadres voor hun bedrijf. Om verschillende redenen kan dit minder wenselijk zijn.

Wanneer uw privéadres gelijk is aan uw vestigingsadres, omdat u uw bedrijf vanuit uw woonadres uitoefent, is deze openbaar. Dankzij Zakelijkhuren24.nl kunt u privé en zaak eenvoudig gescheiden houden. Bij het in de Kamer van Koophandel (KvK) inschrijven van een eenmanszaak krijgt u met de eisen voor een vestigingsadres te maken. Wij helpen u aan alle geldende eisen van het Handelsregister te voldoen.

Genoemde tarieven zijn exclusief btw

Een overzicht van onze voordelige pakketten

Hieronder een overzicht van onze pakketten. Indien u meer bedrijven wil inschrijven dan is een korting mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.

Brons

Brons - per maand

49 euro per maand

> Betaling per maand (€ 49,-)
> Inschrijven op adres bij KvK
> Wekelijks post ontvangen
> Doorsturen van postscans is gratis
> 1 maand waarborgsom
> Locatie in Noord- of Zuid-Holland

Goud

Goud - per 12 maanden

29 euro per maand

> Betaling per jaar (€ 348,-)
> Inschrijven op adres bij KvK
> Wekelijks post ontvangen
> Doorsturen van postscans is gratis
> Geen waarborgsom
> Locatie in Noord- of Zuid-Holland

Zilver

Zilver - per 6 maanden

39 euro per maand

> Betaling per halfjaar (€ 234,-)
> Inschrijven op adres bij KvK
> Wekelijks post ontvangen
> Doorsturen van postscans is gratis
> Geen waarborgsom
> Locatie in Noord- of Zuid-Holland

Scheiding zaak-privé en een professionele uitstraling

Wanneer uw bedrijf op uw woonadres is gevestigd, is deze openbaar. Als ondernemer kunt u dit als onprettig ervaren. Wanneer u privé en zaak van elkaar wilt scheiden, maar niet over een eigen bedrijfsruimte beschikt, is de keuze voor een vestigingsadres een goede oplossing. Wij zorgen ervoor dat uw eenmanszaak aan alle eisen voor een vestigingsadres voldoet.

Een fysieke werkplek is een van de belangrijkste voorwaarden. Dit adres kunt u ook gebruiken voor op uw website, visitekaartjes en briefpapier. Daarmee verkrijgt uw onderneming een nog professionelere uitstraling; een tweede reden die door ondernemers wordt genoemd om voor een vestigingsadres te kiezen. Het voldoen aan de eisen van een vestigingsadres voor een eenmanszaak wordt met Zakelijkhuren24.nl eenvoudig.
virtueel kantoor

5000 +

Postscans sinds begin dit jaar

200 +

Tevreden klanten

99 %

Klanttevredenheid

3

Aantal locaties
coworkplace

De registratie van buitenlandse eenmanszaken

Ook wanneer u een buitenlandse eenmanszaak heeft, kunt u met het voldoen aan de eisen voor een vestigingsadres een inschrijving bij de Kamer van Koophandel realiseren. Dit geldt ook wanneer u als ondernemer woonachtig in het buitenland bent en geen adres in het Nederlandse GBA heeft.

Denkt u erover om uw bedrijf niet vanuit Nederland, maar vanuit het buitenland voort te zetten? Bijvoorbeeld omdat u tijdelijk elders gaat wonen of definitief emigreert? Registratie in het Handelsregister is dan mogelijk wanneer u (ook) in Nederland ondernemingsactiviteiten heeft. Bij deze specifieke situatie komen meerdere zaken kijken. Zakelijkhuren24.nl zorgt ervoor dat ook uw buitenlandse eenmanszaak aan de vereisten voor een vestigingsadres voldoet.

Aanvraagformulier

Bedrijf aanmelden

U kunt uw bedrijf eenvoudig inschrijven door het onderstaande formulier in te vullen. Vervolgens nemen wij per e-mail contact met u op.

  Contactgegevens

  Pakketkeuze & Bedrijfsgegevens

  Staat het bedrijf op dit moment ingeschreven bij de Kamer van Koophandel?

  Selecteer hieronder de gewenste locatie

  Wat doet u precies? Omschrijf hier uw bedrijfsactiviteiten zo uitgebreid mogelijk.*

  Om spam inzendingen te voorkomen vragen we u onderstaande som uit te rekenen.*

  Inschrijving onder voorbehoud van WWFT-screening

  Frequently asked questions

  Veelgestelde vragen

  Wij hebben enkele gegevens van u nodig om uw bedrijf bij ons in te schrijven. Echter gebruiken wij deze enkel voor die doeleinden. We delen uw gegevens dus niet met derden. Hierop maken wij een uitzondering, indien zich een situatie voordoet waarbij de overheid of justitie deze gegevens opvraagt.

  Ja, u kunt bedrijven van elke rechtsvorm bij ons laten inschrijven. Hierop bestaan wel enkele uitzonderingen, namelijk bedrijven en groothandels die werkzaam zijn in de erotische industrie of de handel in verdovende middelen.

  Dit behoort helaas niet tot de mogelijkheden. Om klant bij ons te kunnen worden, dient u onder andere een verblijfadres aan ons te verstrekken. Het maakt niet uit of dit een adres in Nederland of in het buitenland is. Echter dient dit wel een vaste verblijfplaats te betreffen.

  Eenmanszaak eisen vestigingsadres