zakelijk inschrijfadres

Binnen 24 uur een zakelijk inschrijfadres

Zakelijke postbus gratis

Geheel gratis is het niet, maar vanaf 29 euro per maand zijn wij wel goedkoop

Als ondernemer bent u veel onderweg, onderhoudt u meerdere klantcontacten en breidt uw netwerk steeds verder uit. Logischerwijs heeft u dan ook behoefte aan een professioneel bedrijfsadres. Zo hoeven klanten en andere zakelijke contacten hun papierwerk niet naar uw woonadres te versturen, waardoor u de poststromen gescheiden houdt en ervoor zorgt dat u professioneler en betrouwbaarder overkomt.

Een gratis zakelijke postbus is dan niet voldoende en is daarom ook niet hetgeen waarmee wij u van dienst zijn. Wat wij u wel aanbieden? Een zakelijk postadres waarop u uw post ontvangt en tegelijkertijd over een virtueel kantoor beschikt. In tegenstelling tot een gratis zakelijke postbus kunt u deze ook voor uw KvK inschrijving gebruiken.

Genoemde tarieven zijn exclusief btw

Een overzicht van onze voordelige pakketten

Hieronder een overzicht van onze pakketten. Indien u meer bedrijven wil inschrijven dan is een korting mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.

Brons

Brons - per maand

49 euro per maand

> Betaling per maand (€ 49,-)
> Inschrijven op adres bij KvK
> Wekelijks post ontvangen
> Doorsturen van postscans is gratis
> 1 maand waarborgsom
> Locatie in Noord- of Zuid-Holland

Goud

Goud - per 12 maanden

29 euro per maand

> Betaling per jaar (€ 348,-)
> Inschrijven op adres bij KvK
> Wekelijks post ontvangen
> Doorsturen van postscans is gratis
> Geen waarborgsom
> Locatie in Noord- of Zuid-Holland

Zilver

Zilver - per 6 maanden

39 euro per maand

> Betaling per halfjaar (€ 234,-)
> Inschrijven op adres bij KvK
> Wekelijks post ontvangen
> Doorsturen van postscans is gratis
> Geen waarborgsom
> Locatie in Noord- of Zuid-Holland

Wat kunnen wij u bieden met een zakelijk postadres?

Nu het duidelijk is dat een zakelijk postadres om verschillende redenen de voorkeur verdient boven een gratis zakelijke postbus, vertellen we u hier graag wat meer over. Met een zakelijk postadres kan Zakelijkhuren24.nl u al binnen 24 uur helpen. Het aanvraagproces verloopt behalve snel ook helder en eenvoudig.

Na uw registratie kunt u het adres direct aan uw klanten en zakelijke contacten verstrekken. Daarbij bieden wij u een ijzersterke service aan die een gratis zakelijke postbus niet weet te bieden: digitalisering van uw poststukken. Wij zorgen ervoor dat al uw post wordt ingescand en wekelijks naar het door u opgegeven e-mailadres wordt verstuurd.
virtueel kantoor

5000 +

Postscans sinds begin dit jaar

200 +

Tevreden klanten

99 %

Klanttevredenheid

3

Aantal locaties
coworkplace

Scherp geprijsde maand-, halfjaar- en jaarpakketten

Uiteraard gaan wij zeer discreet met al uw poststukken om. Pakketten en aangetekende brieven kunnen wij niet voor u in ontvangst nemen. Verkiest u ons zakelijke postadres boven een gratis zakelijke postbus vanwege de vele praktische voordelen, maar ook de boost die dit uw imago zal geven? Bij Zakelijkhuren24.nl heeft u de keuze uit verschillende pakketten.

Wij bieden u een maand-, halfjaar- of jaarpakket. Voor ondernemers die een adres voor meerdere ondernemingen wensen, hanteren wij extra aantrekkelijke tarieven. Daarnaast heeft u bij ons ook nog eens de mogelijkheid tot het huren van een fysieke werkplek waar u kunt werken en vergaderen. U heeft dan de beschikking over een kantoor inclusief wifi.

Aanvraagformulier

Bedrijf aanmelden

U kunt uw bedrijf eenvoudig inschrijven door het onderstaande formulier in te vullen. Vervolgens nemen wij per e-mail contact met u op.

  Contactgegevens

  Pakketkeuze & Bedrijfsgegevens

  Staat het bedrijf op dit moment ingeschreven bij de Kamer van Koophandel?

  Selecteer hieronder de gewenste locatie

  Wat doet u precies? Omschrijf hier uw bedrijfsactiviteiten zo uitgebreid mogelijk.*

  Om spam inzendingen te voorkomen vragen we u onderstaande som uit te rekenen.*

  Inschrijving onder voorbehoud van WWFT-screening

  Frequently asked questions

  Veelgestelde vragen

  Helaas is dit niet mogelijk. Om onze klanten te kunnen registeren, hebben wij enkele gegevens van hen nodig. Een van die gegevens is het woonadres. Dit mag zowel een Nederlands adres als een adres in het buitenland zijn, maar dient wel een vast verblijfsadres te betreffen.

  Beide termen verwijzen naar hetzelfde. Met zowel een zakelijk postadres als een virtueel kantoor wordt bedoeld dat u op dit adres uw post ontvangt en een kantoor tot uw beschikking heeft. Echter is het niet verplicht om hier fysiek aanwezig te zijn; u kunt een ruimte bij ons huren wanneer dit nodig is.

  Om u bij ons in te schrijven, hebben wij enkele gegevens van u nodig; onder andere de aard van uw bedrijfsactiviteiten en enkele identificatiegegevens. Deze communiceren wij niet met derden. Een uitzondering hierop moeten wij maken wanneer justitie of overheid deze gegevens opvraagt.

  Zakelijk postbus gratis